Auto Pakket 1

Pakket voor snelle leerlingen

Meer informatie

Auto Pakket 2

Meest gebruikte Pakket

Meer informatie

Losse Prijzen

Meer informatie

Auto

Voor jou auto rijbewijs bent jij bij ons aan het goede adres.

Autorijden is leuk, snel, maar ook erg handig. Je bent niet meer afhankelijk van het openbaar vervoer of van mensen om je heen. Of je nu een dagje wil shoppen in Milaan of een auto wil huren op vakantie om alle mooie stranden af te rijden, met je auto rijbewijs kan het!
Om dit allemaal te kunnen moet je wel een aantal vaardigheden rijker worden die wij je ga aanleren. Je hebt aardig wat verantwoordelijkheid op de weg en in het verkeer en dat kost tijd om het goed te leren.

Kwaliteit vinden wij erg belangrijk, zodat je overal veilig kan komen. Wij doen er dan ook alles aan om onze leerlingen in één keer te laten slagen. Onze lessen verlopen duidelijk en stap voor stap zodat u weet waar u aan toe bent en ook duidelijk heeft wanneer het examen gaat komen. Wij willen uiteindelijk dat u tevreden bent over de manier van les geven volgens de RIS methode.

Veiligheid vinden wij erg belangrijk. Natuurlijk tijdens de lessen en op het examen maar vooral omdat we willen dat u na het slagen het juiste voorbeeld kunt laten zien op de weg. U rijd tenslotte de komende tientallen jaren nog op de weg en dat moet met zo min mogelijk krassen op uw auto!

Tenslotte vinden wij de Prijs ook erg belangrijk. We doen een inschatting van het aantal uur dat u nodig heeft tijdens de gratis intake. Hier proberen wij ons ook aan te houden. U moet weten waar u aan toe bent!

 

Wil je overstappen van een andere rijschool naar Rijschool Noord-Brabant?
Geen probleem, een rijschool machtiging kan ingetrokken worden, bij ons krijg je dan een gratis intake les om te kijken hoe ver je bent in je opleiding en vanaf daar gaan we door met lessen tot aan het examen.

 

We rijden in een witte Volkswagen Polo Bluemotion (diesel). Deze auto is erg zuinig en erg milieubewust.

 

 

 

 

Wil jij beginnen met lessen bij Rijschool Noord-Brabant?

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug voor een intakegesprek!

Rijschool Noord-Brabant

Baanderherenweg 93
5282RE Boxtel