Losse Prijzen

Meer informatie

Uitleg Auto lessen

Voordat we met alles lessen beginnen zullen we een intake doen. Dit zal ongeveer 1.5 uur duren. Tijdens de intake gaan we kijken hoeveel lessen je ongeveer nodig heb. We zullen wat rijden, wat bespreken, en tot slot zullen we samen bespreken hoeveel lessen je zal gaan nemen. We bieden je dan een pakket aan wat in verhouding goedkoper is als allemaal lossen lessen. Het pakket is een inschatting naar wat de instructeur denkt dat je nodig zal hebben voor je rijbewijs in 1 keer te halen. Maar dit mag je zelf beslissen wat je fijner vind! Mocht het sneller gaan dan dat we ingeschat hadden krijg je netjes het les geld terug. Mochten het echter meer lessen worden dan dat we hadden verwacht word dit op tijd besproken en zal er een aantal lessen bij betaald moeten worden.

Als we eenmaal beginnen aan de lessen, dan zal je van te voren horen wat we gaan doen die les. We moeten een aantal bijzondere verrichtingen oefenen die verder op de website uitgelegd worden.

De instructeur houd op een kaart bij welke oefeningen je al heb gedaan en hoe je ze uit heb gevoerd. Mocht je zelf bepaalde dingen nog willen beoefenen omdat je zelf vond dat het niet helemaal naar jou zin is gegaan kan dat natuurlijk ook!

We moeten tenslotte samen naar het examen en wij willen niks liever dat je ineens slaagt!

Wij geven les volgens de Ris methode, zie hier onder de uitleg wat RIS inhoud:

De Rijopleiding in Stappen is ontwikkeld met medewerking van het CBR. De Rijopleiding in Stappen is verdeeld in 4 modules en 39 scripts. In de scripts staan alle handelingen van het autorijden stap voor stap uitgelegd. De Rijopleiding in Stappen is een duidelijke lesmethode waarin je stap voor stap naar je rijexamen toewerkt. Je bereidt elke rijles thuis zelf voor aan de hand van het boek “Rijopleiding in Stappen”. Elke module wordt afgesloten door een toets. De eerste 2 toetsen worden afgenomen door je eigen rijschool (meestal gewoon door je eigen rijinstructeur). De derde toets wordt afgenomen door het CBR. Deze RIS toets kun je vergelijken met de tussentijdse toets. De vierde RIS toets is het eigenlijke rijexamen.

Een rijinstructeur die gecertificeerd is les te geven volgens de Rijopleiding in Stappen, heeft naast zijn basisopleiding een 6-daagse cursus gevolgd en wordt jaarlijks bijgeschoold. Een RIS rijinstructeur wordt jaarlijks in de praktijk getoetst door een RIS begeleider van het CBR. De eisen voor een gewone rijinstructeur zijn inmiddels echter ook flink aangescherpt, ook deze volgen bijscholing!

 

 

Wil jij beginnen met lessen bij Rijschool Noord-Brabant?

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug voor een intakegesprek!

    What is 8 + 6 ?

    Rijschool Noord-Brabant

    Kalksheuvel 2a 5281LT Boxtel