Auto Pakket 1

Pakket voor snelle leerlingen

Meer informatie

Motor Pakket 1

Compleet Pakket met 12 Lessen

Meer informatie

Losse Prijzen

Meer informatie

Gastenboek

Op deze pagina vind u reacties van onder anderen geslaagden.

Reacties

Randy schreef:

Een top gozer die eerlijk en oprecht met je is!! Door de juiste instructeur in 1 keer me motor rijbewijs gehaald! Met niet al te veel lessen dus bedankt voor je eerlijkheid en gezelligheid natuurlijk!! Mvg randy

Yvanka schreef:

Autorijbewijs in een keer gehaald met de goede en gezellige lessen van Michel. Ik zou hem bij iedereen aanraden. Super rijlessen die echt als een ‘hobby’ voelde ipv een ‘verplichting’ zoals school. Bij de gezellige rijlessen (maar ook serieus wanneer het moet, wat nog wel eens lastig voor mij kon zijn vanwege het gezellige geklets 😉 ) kwam snel resultaat dat tot een rijbewijs leidde. Michel super erg bedankt!!

Gijs schreef:

Dankzij de altijd gezellige en leerzame lessen van Michel mijn rijbewijs gehaald. Altijd positief en vrolijk, ik zou de rijschool daarom ook aan ieder aanbevelen.
Hartstikke bedankt Michel!

Thomas hamers schreef:

Ik heb mijn Rijbewijs in een keer gehaald bij Michel. Ik had al eerder bij een andere rijschool gereden maar dat beviel me niet en ging vervolgens bij Michel rijden wat echt een top keuze is geweest. Michel is het bewijs dat mensen die wat meer moeite hebben met rijden ook gewoon kunnen slagen want ook ik ben geslaagd! Dus voor iedereeen die een leuke en super aardige rijinstructeur zoekt waarmee je ook kunt lachen is Michel de beste keuze en alles valt met hem te bespreken. Dus Michel bedankt voor alles en iedereen die bij je komt lessen succes!

Kayleigh schreef:

Ben door een goede vriend bij Rijschool Noord Brabant terecht gekomen en het kon geen betere keuze zijn.

Michel geeft zo’n zekerheid en hij motiveert je op een positieve manier. Ik kreeg binnen no time super veel zekerheid en ik heb altijd kunnen lachen met Michel. Er hangt zo’n fijne sfeer. Hij is duidelijk in zijn instructies en flexibel in de tijden.

Zeker een aanrader voor iedereen om op je eigen tempo je rijbewijs te halen op een leuke en leerzame manier!!

Minka schreef:

Zeker dankzij Michel heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald. Michel gaf duidelijk instructies en hij liet me op mijn gemak voelen. De sfeer in de auto is ook altijd gezellig. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden, Michel bedankt!

Omer iqbal schreef:

Leuke en leerzame lessen hangt altijd een fijne sfeer in de auto, Michel weet altijd een oplossing wanneer het iets minder gaat.
Zeker een aanrader!

Willem Marschalk schreef:

In 1 keer geslaagd! Super leerzame lessen gehad. Verder waren de lessen altijd leuk en gezellig. Eigenlijk dus niks te klagen hier. Ik raad iedereen aan om hier te gaan lessen.

Willem

Kirsten Eijkemans schreef:

In een keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Heb altijd met veel plezier bij jou in de auto gezeten. Super bedankt voor alle leuke en leerzame rijlessen. Ik ben super blij met mijn rijbewijs.
Kirsten Eijkemans

Isa schreef:

Ja hoor, ook ik ben geslaagd. Echt een top rijschool, hij motiveerd je tot het einde. Altijd erg gezellige lessen en een positieve houding. Ik moet zeggen dat ik de gezelligheid in de auto wel ga missen. Ik zou zeggen allemaal komen lessen bij rijschool Noord-Brabant. Liefs Isa

Virginia van Baal schreef:

In 1 keer geslaagd!
Hij heeft een gezellige babbel, gezelligheid tijdens de les is natuurlijk ook belangrijk! Hij is eerlijk en zegt dus ook als er dingen wat minder gaan en waar aan gewerkt moet worden. Als het even wat minder gaat, gewoon aangeven!?

Groetjes Virginia

Mishel Bronx schreef:

Mijn rijbewijs in één keer gehaald. Michel is heel nuchter en houd altijd een goede balans tussen gezelligheid en lessen. Hij is ook super eerlijk en geeft meteen aan als iets goed of minder gaat. Niks op aan te merken eigenlijk!

Michel van Eck schreef:

Eindelijk heb ik mijn rijbewijs binnen!
Na veel ge ouwe hoer heb ik uiteindelijk toch genoeg geleerd om mijn rijbewijs te kunnen halen. Met zo’n gezellige vent vliegen de lessen voorbij en verveel je je nooit. 0.0 spijt dat ik hier ging lessen.

Michel van Eck

Nina schreef:

Super fijne lessen gehad bij Michel! Ik zou het iedereen aanraden! Michel bedankt voor de gezellige lessen en voor al het geduld. Als je op een betrouwbare manier je rijbewijs wil halen, is dit een hele verstandige keus.

Elianne schreef:

Toprijschool! Ontzettend leuke lessen gehad en super goed begeleid door Michel. Altijd in voor een gezellig praatje, maar kan ook heel serieus zijn:) Michel bedankt voor alles! En voor de mensen die nog twijfelen, stop daarmee en stap bij Michel in de auto of op de motor!

5+ sterren!!
Thanks Michel!

Jeffrey schreef:

????????????????

Tom vdl schreef:

Ik heb mij autorijbewijs in 1x gehaald bij Michel, hij is een chille instructeur, hij blijft altijd rustig, hij is ook gezellig, het tofste vond ik dat we tijdens het lessen even samen kibbeling hebben gegeten.
Groeten Tom

Soufyan saidi schreef:

Ik heb afgelopen zaterdag mijn motor rijbewijs gehaald thanks 2 Michel goeie instructies duidelijk uitleg eigelijk kan het niet mis gaan met Michel erbij en ook al mij vrienden familie stuur ik door naar Michel zodat ook hun netjes in keer kunnen slagen !!!!

Youssri Serhoual schreef:

heb mijn autorijbewijs in 1 keer behaald. en top rijschool je krijgt zeker een goede aandacht duidelijke aanwijzingen en nog veel meer pluspunten voor rijschool noordbrabant

beau schreef:

super! in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! echt een aanrader. fijne, gezellige en zeker zeer leerzame lessen!
Michel bedankt!!

Paul schreef:

Leuke rijlessen en in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen. Zeker aan te raden.

Ik raad het wel af om weddenschappen aan te gaan met Michel, die ga je niet winnen!

Paul

Dimphy mol schreef:

Super rijschool! Ik kijk hier op terug met hele leuke en leerzame lessen. Michel neemt goed de tijd voor je om alles zo goed mogelijk en duidelijk uit te leggen en te leren. Hij is flexibel in zijn lestijden en ook in voor een lolletje dus het is ook gezellig. Ik ben in een keer geslaagd voor mijn praktijk examen, want Michel laat je pas op examen gaan als die er (bijna) zeker van is dat je het gaat halen! Bedankt voor alle hulp en de leuke lessen! Groetjes dimphy

Maura Timmermans schreef:

Ook ik ben geslaagd voor mijn rijbewijs! En dat is allemaal te danken aan Michel.
Hij legt alles rustig en duidelijk uit en stelt je op je gemak. Daarnaast is hij zeker wel in voor een gezellig praatje, maar weet ook goed wanneer het even wat serieuzer moet zijn. Ik heb me altijd comfortabel gevoeld in de auto en ik was nooit bang om een foutje te maken. Er hing altijd een prettige sfeer waardoor ik makkelijk durfde aan te geven wat ik moeilijk vond of waar ik mee zat. Michel is echt een goede rij-instructeur en legt je goed uit wat je beter kon doen, waarom je het beter kunt doen en hoe je dat dan gaat doen. Als je echt wilt leren autorijden en een gezellige sfeer wilt, dan zit je hier bij het goede adres.
Ik ben hem echt heel erg dankbaar; het waren zeer gezellige, maar vooral leerzame lessen.

Ik raad iedereen aan om bij Rijschool Noord-Brabant te gaan lessen!
Michel je bent een topper, bedankt voor alles!

Maura

Marcel Vos schreef:

Ja….. Als je dochters allebei slagen bij Michel dan kan ik niet achterblijven!
Nadat de proefles goed was bevallen in no time mijn motor rijbewijs behaald. Ondanks de beperkte communicatie op de motor was het steeds erg gezellig en ben ik vakkundig naar het examen begeleid.

Top gedaan Michel

Koen schreef:

Hoppa, rijbewijs in een keer binnen. Prima tijd gehad. Plannen ging flexibel en ik kreeg altijd snel reactie. Alles werd goed uitgelegd met hier en daar wat sarcasme als kers op te taart. Ik ben super tevreden!

Koen

Tim schreef:

Ik heb met de hulp van Michel mijn rijbewijs kunne halen. Ik heb een super toffe tijd gehad want de rijlessen ware altijd zowel serieus als leuk een aanrader voor iedereen?

Emiel schreef:

Ik heb goede ervaring met de autorijlessen bij Michel. Hij legt de dingen goed uit, is flexibel in het plannen van de lessen, en houdt van een praatje. Deze rijschool is zeker aan te bevelen!

Emiel

S schreef:

Goede rij instructeur in 1 week cbr klaar en gehaald aanrader

Tim schreef:

2 maanden geleden met 0% verstand van motorrijden (ik dacht dat de koppeling dus ook gewoon een rem was) begonnen bij Michel en nu rijbewijs in 1x gehaald. Super relaxe instructeur die alles duidelijk en met geduld uitlegt en geeft je direct een eerlijke inschatting van het aantal lessen dat je nodig denkt te hebben. Dus niet twijfelen en gewoon ons Michel bellen 😉

Nellie peters schreef:

Ik heb mijn auto rijbewijs in 1x gehaald!! De manier waarop michel les gaf aan mij vond ik erg prettig, hij legde alles goed en duidelijk uit.verder is de sfeer altijd leuk en gezellig. Ik zou zeker deze rijschool aan iedereen aanbevelen!!!

Jules schreef:

Yes, vandaag in 1x geslaagd. Super chill om te lessen bij Michel en zelfvertrouwen gekregen in het rijden. Het ging super vlug maar het was top!

Joshua schreef:

Ze zeggen altijd dat militairen professioneel en enthousiast zijn. En dat is zeker terug te zien bij Michel! Dankzij zijn enthousiasme en duidelijke uitleg bij de lessen heb ik mijn AVB én AVD in één keer gehaald. Een dikke aanrader dus.

Bouke schreef:

Ik raad deze rijschool aan iedereen aan! Michel is heel erg aardig en hij leert je altijd wel iets bij het lessen. Daarnaast is hij flexibel en altijd enthousiast. Ik beveel deze rijschool altijd aan vrienden die nog moeten gaan rijlessen. Bedankt Michel!

Robert schreef:

Michel is er één van weinige die ik zeker aanbeveel als instructeur! Hij kijkt goed naar je vaardigheden en pakt je minpunten goed aan. Hierdoor werd het motorrijden voor mij gemakkelijker en heb ik zowel mijn AVB als AVD beide in één keer behaald!

Michel bedankt voor je lessen! En zeker voor de gezelligheid tijdens en na de lessen! Ik kom snel met de Kawa langs 😉

Gr,
Robert

Chelsey schreef:

Top vent die Michel! Heb veel van jou geleerd!

Bedankt voor de wijze lessen.

Pamela schreef:

Ben je opzoek naar een rijschool die je eerlijk en oprecht begeleid dan moet je bij rijschool Noord-Brabant zijn bel hem op en je hij stelt je direct op je gemak.
De lessen zijn gezellig maar boven al zeer duidelijk.
Michel leert je alles op en rond om de wegen op een manier die je nooit vergeet.
Twijfel niet en bel….
Toppertje
Ik ben hem dankbaar

Liefs pamela

Ajoeb schreef:

Beste rijschool van van NL! Michel is echt een toffe relaxen gast waar jij alles op je gemak kan vragen en leren! Vrienden waren tegelijkertijd begonnen bij een andere rijschool en die waren veel meer tijd en geld kwijt dus wil je met plezier je rijbewijs halen voor een scherpe prijs dan moet je Michel lastig vallen! Bedankt maatje en deze somer gaan we sowieso een mooie rit maken!

Olivier schreef:

Een aantal jaar geleden mijn autorijbewijs gehaald bij Michel en vandaag geslaagd voor de motor! Allebei in 1 keer! Michel topgozer bedankt voor alles

Joël schreef:

Zeker een aanrader! Had nergens anders beter mijn rijbewijs kunnen halen mede door de gezellige lessen. Eerlijk en fijne instructie. Bedankt Michel

Bart kloppenburg schreef:

Bart

Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald, alles is duidelijk wat die zegt, goeie instucties en heel fijn rijden

Dirk schreef:

Onwijs rustige sfeer, gezellige babbel en een goeie rijschool als je al het een en ander kan. Realistisch met het aantal lessen en geen poespas.

YOUSSEF schreef:

Ik heb alle examens voor mijn motorrijbewijs in een keer behaald dankzij Michel(rijschoolnoord-brabant). Heb veel geleerd in korte tijd en met plezier lessen gevolgd zoals je het graag wilt hebben ik raad iedereen aan mijn in omgeving hier te gaan lessen als je wil slagen is dit the place 2 be respect kerel.

YOUSSEF schreef:

Ik heb alle examens voor motorrijbewijs in een keer behaald dankzij Michel(rijschoolnoord-brabant) heb veel geleerd in korte tijd en met plezier lessen gevolgd zoals het voor ik raad iedereen aan mijn in omgeving hier te lessen als je wil slagen is dit the place 2 be respect kerel

Vanisha schreef:

Met behulp van Michel heb ik mijn rijbewijs kunnen halen. Een hele fijne rijinstructeur die je vanaf les 1 op je gemak laat voelen. Er is altijd een fijne sfeer tijdens het lessen. Rijschool Noord-Brabant is zeker een aanrader!

Michel, bedankt!

Sebastiaan schreef:

Ik heb mijn auto rijbewijs binnen twee keer behaald ik ben echt super blij dat ik het heb gehaald met dank aan de goede uitleg van Michel een een goeie rijschool

Dayna schreef:

Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald door Michel en natuurlijk mezelf. Michel is een man met geduld en gezellige praatjes. Hij neemt de tijd om jou iets uit te leggen en vraagt ook nog voor de zekerheid of je het heb begrepen. Ik heb me op mijn gemak gevoeld bij Michel. Ik raad het je aan om hier te rijlessen.

Anika Zafar schreef:

Vandaag mijn rijbewijs gehaald bij Rijschool Noord-Brabant. Een echte aanrader!! Michel heeft erg veel geduld en kan supergoed uitleggen. Tijdens de lessen was er altijd een prettige sfeer en ik heb me vanaf de eerste minuut meteen op mijn gemak gevoeld! Ik raad Rijschool Noord-Brabant dan ook een ieder aan, die op een relaxte, zorgeloze manier zijn/haar rijbeeijs wilt halen. Michel, bedankt!! ?

Jarno schreef:

Ik heb bij Michel in 2x mijn autorijbewijs gehaald. Waren kei gezellige lessen. Goede uitleg.
Bedankt Bassie!
Grortjes Jarno

Kiva broeren schreef:

Beste michel,
Hartstikke bedankt voor de leuke maar vooral leerzame lessen.
Veel geduld en de gezelligheid zit er goed in!
Erg tevreden en zeker een aanrader!

-Kiva x

Joren schreef:

Ik had een aantal jaar geleden al behoorlijk wat rijlessen van diverse instructeurs gehad. Toen ben ik er al achter gekomen hoe belangrijk het is dat het klikt met je rijinstructeur en de manier van lesgeven bij je past. Bij Michel zit dat helemaal goed, echt een gouden kerel. Ontspannen lessen, eerlijke inschatting en planning van de lessen, snelle communicatie. Aanrader!

Daphne schreef:

Afgelopen donderdag ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs! Rijschool Noord-Brabant is een hele goede rijschool om je rijbewijs te halen. Michel is een rustige kerel die alles op een fijne manier uitlegt. De rijlessen inplannen was ook nooit een probleem. De lessen waren altijd heel gezellig en leerzaam. Er hangt een goede sfeer in de auto. Het is ook fijn dat Michel je persoonlijk kent. Ik zou deze rijschool zeker aanraden!

Lucas schreef:

vandaag mijn auto rijbewijs gehaald, nooit met tegenzin naar rijles gegaan. michel is een kei relaxte man die je altijd op je gemak stelt en op een leuke manier alles duidelijk uitlegt en ook nog eens voor een mooie prijs, ik ga zeker terugkomen voor mijn motorrijbewijs.

Michael schreef:

Wil je met een relaxte instructeur, op een eerlijke manier lessen waarin je samen met Michel realistisch aan het behalen van je rijbewijs gaat werken? Dan moet je bij Rijschool Noord-Brabant zijn! Geen stressy instructeurs die wegkijken als je een keer in de fout gaat, geen instructeurs die meer met zichzelf bezig zijn dan met de student, en zeker geen instructeur die zijn zaakjes niet voor elkaar heeft! Michel heeft alles wat je in een instructeur zoekt.

Al met al een hele goede ervaring met deze rijschool bij het behalen van mijn Rijbewijs A, en haalde deze in één keer! Echt een aanrader dus!

Geerd schreef:

Mijn rijbewijs in 1 keer gehaald door de gezellige en leerzame lessen van Michel. Soepel met inplannen, hartstikke veel gelachen tijdens het rijden, beste steun tijdens het examen, etcetera. Ik zou deze rijschool bij íedereen aanbevelen die nog zoekende is.

Geerd

Thjeu schreef:

Ik heb mijn motor rijbewijs via rijschool noord Brabant mogen halen .
Sympathieke gast die je snel en op een eerlijke manier wat wil leren .
Zeker een aanrader ?

Kimberly schreef:

Super gezellige lessen veel geleerd en altijd alles kunnen vragen. Goede steun als je zenuwachtig bent voor examens. Beveel hem ook aan bij vrienden die hun rijbewijs willen halen!!
Michel bedankt heb het leuk gehad met de lessen

Kimberly

Anoeska schreef:

In 1 keer mijn autorijbewijs gehaald. Michel is een zeer geduldige en gezellige rij-instructeur. In een kleine 4 maanden heeft hij mij klaargestoomd voor mijn examen. Zoek je een goede instructeur waar de leerling voorop staat kies voor autorijschool Noord-Brabant. Bedankt Michel.

Groetjes Anoeska.

Wilke schreef:

Super chille rijschool! Michel is heel flexibel met inplannen, daarvoor bedankt mich! En tijdens het lessen altijd een hele positieve en prettige sfeer! Ik kan hem iedereen aanbevelen. En nu ga ik knallen met mijn nieuwe motorrijbewijs!!

Wilke

Danny schreef:

Goede rijschool , flexibel met inplannen en duidelijke uitleg en een relaxte sfeer.
zeker een aanrader !
bedankt Michel voor de motor lessen

Danny

Paulien schreef:

Ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald. Dit komt mede door de leerzame en gezellige lessen. Michel is heel flexibel met rijlessen inplannen. Zo heeft hij zijn vrije dag opgeofferd om mij op examen te laten gaan.
Nogmaals bedankt voor alle leuke en gezellige lessen Michel!

Paulien

Patrick Bonhof schreef:

Een jonge sociale instructeur met veel kennis en passie voor zijn vak. Voelt aan waar de leerbehoeften zijn van de cursist en maakt dit ook bespreekbaar. Ook is hij zeer flexibel qua tijden en materiaal. Ik ging elke keer met plezier naar hem toe. Door hem is het mij gelukt om binnen anderhalve maand mijn motorrijbewijs te halen. De prijs hiervan is mij ook heel erg meegevallen. Zeker een aanrader!

Keep up the good work!

Kaylee schreef:

Vandaag de eerste keer geslaagd voor mijn rijbewijs, en dat te danken aan de hele fijne en gezellige rijlessen! Zoek je nog een rijschool? Dan raad ik je zeker rijschool Noord-Brabant aan!

Michel, nogmaals bedankt voor de leuke gezellige en leerzame rijlessen!

Kaylee

Anne schreef:

Vandaag mijn rijbewijs gehaald! En dat is zeker te danken aan michel, altijd super gezellige en relaxte lessen! Heel erg bedankt daarvoor!!

Stijn van de Sande schreef:

Vandaag geslaagd, altijd goede, leuke, leerzame en bovendien ook gezellige lesse gehad. Ook goede persoonlijke hulp.Top rijschool zeker een aanrader!

pim schreef:

Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs. Altijd veel support gekregen en goede lessen. Was heel gezellig michel. Dat maakt het ook minder erg om te zakken. michel bedankt voor alle lessen en tot in de kroeg.

Lonneke schreef:

Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs! Altijd super fijn gelest en altijd op mijn gemak. Ik zou het iedereen aanraden!! Heel erg bedankt voor alle leuke rijlessen!☺️

Jordi schreef:

Michel bedankt voor alle rijlessen super chill altijd bij jou in de auto lekker Freddy Moreira aan het gassen.

Vanaf t begin gelijk op me gemak gestelt en daarna ging t allemaal vanzelf!

Mies harstikke bedankt en ook jij nog vele veilige kilometers!

Jordi

Pieter schreef:

Super lessen, veel geleerd! Altijd gezellig een goede sfeer en hij is vooral heel geduldig!

Ik zou de rijschool zeker aan iedereen willen aanbevelen!

Ga zo door Michel!

Pieter

Robin schreef:

Vandaag geslaagd voor mijn motor rijbewijs , alle praktijk examens in een keer gehaald! Thx Michel voor de leuke en leerzame lessen! Binnekort kom ik mijn motor showen!

Maurice schreef:

Michel heeft me geweldig begeleid met een pakket op maat, precies zoals ik het wilde. Daarnaast is hij flexibel en een toffe peer om mee te werken. Rijbewijs halen was een pleziertje

Laura kloppenburg schreef:

IN 1 KEER GESLAAGD! kort maar krachtig! Heb super leuke tijd gehad..en michel bedankt eh! Doet super goed les geven op een relaxte manier! Zeker een aanrader

Roger schreef:

In een keer motor examen gehaald dankzij super leuke en leerzame lessen door Michel! Altijd leuk en ontspannen les gehad en goeie feedback gehad. Dus echt een hele goeie aanrader voor auto ( mijn zoon had autorijbewijs ook in een keer gehaald bij Michel) of motor rijles en zeker niet te duur! Thanks man!

Jamie schreef:

Super instructeur, hele leuke lessen! In een keer geslaagd.
Super gezellige gesprekken echt een aanrader.

Bedankt voor alle leuke lessen!

Kay van de Ven schreef:

Ik heb mijn theorie en mijn praktijk in 1 keer gehaald bij Michel, echt geweldige kerel! Ik raad hem bij iedereen aan die lekker snel zijn/haar rijbewijs wilt halen!

– Kay

cheyenne schreef:

Super intructeur zeker een aanrader!
Gezellige gesprekken gehad tijdens het rijlessen en nog leren auto rijden tegelijkertijd!
In 2 maanden tijd mijn rijbewijs gehaald en ben super trots op de manier waarop ik heb leren autorijden.
Duidelijke uitleg!

Dankjewel voor deze gezellige leerzame autolessen!

Barry Slijters schreef:

Michel(buurman), super bedankt de afgelopen weken door jou heb ik snel en met veel plezier mijn motorexamen gehaald. Ik zou deze rijschool aan iedereen aan bevelen!

We gaan van de zomer snel een keer een rondje doen!

Echt top gozer met top materiaal!

Barry

Barry Slijters schreef:

In een keer geslaagd voor mn motor rijbewijs in 10 lessen!
Altijd goeie en leuke lessen gehad, zeker een aanrader voor iedereen!

Buurman voor alle tip en in de zomer een keer samen rijden 🙂

Claudia schreef:

Geslaagd! Michel wat een feest om bij jou mijn rijbewijs gehaald te hebben. Wat ben jij een geweldige rijinstructeur.Je stelde meteen op mijn gemak in de auto.En je blijft altijd positief en als het even tegen zat kwam jij altijd met een oplossing super ik raad iedereen deze rijschool aan
Michel en dat zal ik zeker doen

Christian v schreef:

Michel, heel erg bedankt voor alles dat je mij geleerd hebt. De lessen waren altijd duidelijk, de sfeer in de auto was ook altijd erg gezellig. Ook in de donkere tijden dat ik zakte voor mijn examen bleef jij altijd positief en zocht jij altijd naar een goede oplossing. Hiervoor hartelijk bedankt

Eline schreef:

Geslaagd!!
Michel bedankt! Jij zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt waardoor je het autorijden snel en goed leert. Een aanrader voor iedereen!

Reina schreef:

Geslaagd voor me rijbewijs met dank aan Michel!
Harstikke gezellige lessen, maar vooral ook leerzaam.
Duidelijke uitleg, en serieus op de momenten dat het nodig was. Super fijn!
Ik zal deze rijschool zeker aanbevelen!

Kitty schreef:

Bedankt voor de leerzame leuke lessen Michel! Vandaag geslaagd voor mijn motorexamen in 1X dankzij rijschool noord Brabant! Ik zal iedereen aanbevelen om hier te lessen vanwege de flexibiliteit, de rust en gezelligheid! Nogmaals bedankt!
Kitty

roy vann spaandonk schreef:

vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn motorrijbewijs.
michel is een duidelijke instructeur die zeg waar het op staat en hij neemt de tijd voor je.
zeker een aanrader voorcme vrienden die hun motor/auto rijbewijs willen gaan halen.
michel bedankt voor de lessen en geniet van je melk chocolade hahah.
gr roy

Niels schreef:

Prima vent! Altijd een goede sfeer in de auto en altijd een goede feedback na een uurtje les. Zeker aan te raden voor nieuwe leerlingen. Michel bedankt voor alles. En het beste met je rijschool!

Lotte schreef:

Vandaag in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs met dank aan Michel. In een vrij korte tijd heb ik ontzettend veel mogen leren en super leuke en gezellige lessen gehad! Ik ben met vrij veel zenuwen en angst begonnen met lessen maar deze zijn compleet verdwenen. Michel, mijn dank is groot!!??

Marloes van Kemenade schreef:

Vandaag heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! En dat met dank aan Michel.
De rijlessen waren altijd heel gezellig. Ik heb zo ontzettend veel geleerd in zo’n korte tijd. Ik heb een hele leuke en leerzame tijd gehad bij Michel.
Het is heel fijn dat er flexibiliteit is qua lessen. Altijd kun je verschuiven wanneer iets niet uit komt en je kunt zelf aangeven wat voor jou fijn is.
Rijschool Noord Brabant is echt een aanrader! Je hebt je rijbewijs voor je het weet en de lessen zijn heel leuk!

Renee schreef:

Vandaag in 1 keer geslaagd met weinig rijlessen!
Michel is een fijne rij-instructeur die daad bij woord houdt. Wanneer je een bepaalde handeling wat minder goed kan zoekt hij mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je het wel kan. Tijdens de proefles hebben we het aantal lesuren afgesproken waarin ik mijn rijbewijs zou halen, en dat is gelukt! Daarnaast is de flexibiliteit in het plannen van je lessen heel erg fijn. De lessen waren ook nog eens altijd gezellig waardoor je zelf met een fijn gevoel achter het stuur zit. Oh ja, en heel belangrijk: Michel is goudeerlijk en zou je nooit meer lessen laten nemen dan dat je nodig hebt.
Michel, hartstikke bedankt voor de rijlessen en de gezelligheid en ik hou je slogan in m’n achterhoofd: Neem de tijd voor veiligheid!! 😉

Don schreef:

Top gozer met veel humor en geduld. Altijd een goede sfeer in de auto gehad en rustig wanneer het moest.

Mich, veel succes met de rijschool en bedankt voor alles!

Linda schreef:

Rijbewijs in 1 keer gehaald!

Goede sfeer in de auto en duidelijke uitleg over het autorijden zelf. Hij laat je op je gemak voelen tijdens het autorijden en de rijlessen kon je altijd makkelijk inplannen. Kortom een fijne rijschool, een echte aanrader!

Freek Rovers schreef:

Vandaag mijn rijbewijs gehaald, had redelijk wat moeite met het rijden zelf, maar de steun en hints van Michel hebben mij er zeker doorheen gesleept. Verder altijd wel gezellig in de auto en Michel pikt mooi de punten eruit die je zeker nog kan verbeteren. Als laatste wil ik nog meegeven, een les plannen kon eigenlijk altijd wel flexibel, iets wat voor mij in ieder geval erg fijn was.

Neeltje schreef:

Ik heb mijn autorijbewijs in 1x gehaald! Top rijlessen, veel gezelligheid maar focus op de momenten dat het nodig was. Michel steekt alle tijd en moeite in je om je te laten slagen. Ik heb het rijlessen en Michel ervaren als flexibel en altijd vrolijk. Top rijschool!
Michel, hartstikke bedankt voor alles!

Groetjes Neeltje

Esther schreef:

Michel geeft duidelijke instructies en heeft veel geduld. Hij is zeer flexibel met het inplannen van lessen en straalt uit dat hij plezier heeft in zijn werk. Tijdens de lessen gefocust maar altijd tijd voor gezelligheid. Kortom een super rijschool!

Bedankt Michel!

Esther

Anouk van de Sande schreef:

In 1x geslaagd voor mn rijbewijs! Heel erg tevreden over deze rijschool, zeker een aanrader! Alles wordt je rustig stap voor stap uitgelegd. Ook in de auto hangt er een gezellige en goede sfeer, kortom helemaal top!!

Anouk

Charlotte schreef:

Super fijne rijlessen gehad bij rijschool Noord-Brabant! Altijd gezellig, veel geleerd en ook een paar dagen in het donker gereden. Met het inplannen van lessen is Michel altijd erg flexibel. Super bedankt!

Steffie schreef:

Na zo’n negen jaar een automaat-rijbewijs gehad te hebben, nu geslaagd voor een schakelrijbewijs! Ik was dus geen standaard leerling omdat ik al een rijbewijs had. Michel ging hier erg goed mee om en gaf hij ‘huiswerk’ mee met dingen die ik in mijn eigen automaat-auto kon oefenen. Ik vond het fijn dat hij zo mee dacht. Michel is iemand die goed mensen aanvoelt en een relaxte sfeer creëert. Dus ook als je niet ‘standaard’ bent, doe je er goed aan om bij Michel gaan te lessen en je rijbewijs te halen.

Steffie

Anouk Heijnen schreef:

3 keer was voor mij scheepsrecht voor het behalen van mijn rijbewijs. Ik ben altijd heel tevreden
geweest met Michel. Ontspannen in de auto en als het je op een manier niet lukt hop dan heeft hij wel een nieuw maniertje. Michel superbedankt!!

Groeten van de hele bende thuis

Bo schreef:

Yes! In een leer geslaagd voor mijn rijbewijs?
Michel, bedankt voor de goede lessen, je flexibiliteit, je humor en je behulpzaamheid. TOP RIJSCHOOL

Rowin schreef:

Binnen een paar maanden mijn rijbewijs gehaald, door de gezellige en flexibele lessen van Michel, ik ben zeer tevreden.

Lotte schreef:

Wat ik vooral heel fijn vond tijdens het rijlessen is dat er altijd een lekkere ontspannen sfeer hangt. Michel is dan ook een fijne, gezellige en rustige rij-instructeur. Ik heb veel met hem gelachen. Als je een keer een gigantische fout maakt dan is het helemaal niet erg en zegt hij ‘van je fouten kan je leren’, dat vond ik vooral heel fijn. Ook is michel heel flexibel. Als er een keer iets geschoven moet worden of je kan maar een paar dagen in de week, dan probeert hij het meteen te regelen. Eke les die ik heb gereden heb ik dat met plezier gedaan. Ik kijk daarom ook met plezier terug op de rijlessen die ik heb gehad.

Michel, super bedankt! Als ik vertel aan mijn vrienden en vriendinnen hoe jij bent als rij-instructeur, dan krijg ik altijd ‘nou dat had ik echt niet hoor’. Dat zegt al een hoop over jou en jouw rijschool, vind ik. Ik heb een super leuke tijd gehad en heb dankzij jou mijn rijbewijs binnen!

Groetjes Lotte

Hilde schreef:

Michel bedankt! Ik heb mijn rijbewijs met veel plezier gehaald. Er was tijdens de lessen een goede mix tussen leren en gezelligheid. Hij geeft je het zelfvertrouwen dat je het kan en geeft op een goede manier aan wanneer er iets beter kan. Met andere woorden: deze rijschool is zeker een aanrader!

Liselotte schreef:

Top rijschool! Erg veel geleerd, en zeker een leuke tijd gehad. De rijlessen waren altijd gezellig en je voelt je vanaf moment 1 op je gemak. Altijd een relaxte sfeer en informatie wordt goed en duidelijk uitgelegd. Daarnaast zijn de rijles tijden erg flexibel en was het voor mij daardoor goed te combineren met school.

Michel heel erg bedankt! Ik heb een leuke tijd gehad het is dan ook zeker een aanrader!

Manell schreef:

Ondanks ik voorheen bij een andere rijschool heb gelest, ben ik erg blij dat ik ben overgestapt naar rijschool Noord-Brabant. Niet alleen, omdat de manier van leren bij Michel gewoon voor mij veel beter was (hij legt alles op een rustige en duidelijke manier uit en is helemaal niet streng) heb ik het altijd ook erg gezellig gehad bij Michel in de auto. Hij had altijd wel iets leuks te vertellen en tussendoor een grapje kon er ook wel bij. Iedere keer voor mijn les, had ik weer zin om te gaan rijlessen, omdat ik het altijd hartstikke leuk vond en ik een einddoel voor ogen had. Michel heeft er voor gezorgd, dat ik dat einddoel heb kunnen behalen.

Heel erg bedankt voor alle leermomenten en fun tijdens de lessen Michel, succes verder!

Groetjes Manell, een zeer tevreden leerling!!!

P.s. Michel is ZEKER een aanrader!!!

Rob schreef:

Michel, ondanks de afstand naar Boxtel heb ik met volle teugen genoten.
Fijn dat je zo flexibel was maar bij volgende klanten zou ik om wat beter motorrijweer vragen, als mijn jas niet nat was van het zweet bij 35 graden, dan werd hij wel nat van de regen, een tussenweg was er niet.
Ik ga je zeker aanraden bij andere, Blijf vooral zo doorgaan.
Tot snel weer eens!

Nick schreef:

aller eerst michel bedankt. ook ik heb mijn rijbewijs gehaald michel we hebben veel gelachen we kende elkaar al langer van je vorige baan. nu kan ik morgen mijn pasje gaan ophalen en gas gaan geven met de porsche michel nogmaals bedankt ga de rijlessen missen. bedankt voor de goede en snelle tijd die we erover gedaan hebben. hou deze manier van mensen leren rijden vast je doet het super. bedankt !! en tot snel

RAAD schreef:

Deze week heb ik mijn rijbewijs gehaald.
Michel is een geduldige instructeur met begrip voor zijn leerlingen.
Hij is flexible en leerzaam.
Zijn adviezen zijn voor mijn veligheid en niet alleen nuttig tijdens examens.

Het is een kalm en respectvolle persoon opzich.

Of ik hem zou aanbevelen, het is genoeg dat leden van familie(neef, zwager) les hebben gehad en de rijbewijzen bij hem hebben gehaald.
en de resterende leden van de familie bij hem in de toekomst zullen nemen.

we hebben nog steeds contact met hem op persoonlijke vlak.

Marenthe schreef:

Geweldige rijschool! De tweede keer geslaagd en allemaal dankzij hem! Ik ga de gezellige rijlessen en praatjes missen. Dankjewel voor alles Michel!

Danny schreef:

Vandaag mijn motorrijbewijs gehaald bij Michel. Zeer goede ervaring met de rijschool, positieve begeleiding en een ontspannen sfeer. Dankzij de rustige, motiverende en met name professionele houding van Michel kijk ik terug op een zeer geslaagde periode. Michel nogmaals bedankt kerel!!!

Rick schreef:

Recent mijn motorrijbewijs gehaald bij Michel.
Zeer goede ervaring geweest !
Ik wist eigenlijk nog niets van motorrijden af, had het ook nog nooit gedaan.
Met de begeleiding van Michel is dit allemaal goedgekomen en nog voor een zeer goede prijs ook .
Dat is namelijk ook belangrijk.
Ik ga het zelfs een beetje missen om de lessen te volgen.
Bedankt voor je goede begeleidig en toewijding .

jessy hoes schreef:

Hoppa vandaag mijn pratijk gehaald! Wat ik verder te zeggen heb over de rijschool is dat ik het jammer vind om weg te gaan het was kei en kei gezellig maar ook heel serieus en als je je prtijk niet haalt in een keer geeft het niet want Michel blijft je steunen! Ik zeg hier bij stop met zoeken en ga voor deze rijschool want als je dat niet doet mis je iets.

Teun O schreef:

Zojuist terug van mijn examen voor mijn auto. Hoppa! In een keer geslaagd! Michel geeft duidelijke instructies in de auto en hij heeft gezorgd dat ik het heb gehaald. Ook is het altijd gezellig bij Michel in de auto. Al met al is Rijschool Noord-Brabant een echte aanrader!

Bedankt Michel!

Teun

Pim Verhoeven schreef:

Michiel laat je zodra je voor de eerste keer achter het wiel zit meteen op je gemak voelen.

De goede combinatie tussen informele sfeer en serieuze uitleg, zorgt voor fijne rijlessen

Lisa schreef:

Bij rijschool Noord-Brabant moet je zijn want Michel is een goede rij instructeur die ook niet te veel vraagt per uur. Altijd gezellig maar wel serieus aan het rijden. Hij weet goed waar de aandachtspunten liggen en geeft goeie tips. Hartstikke bedankt!

Lisa

Jordy schreef:

Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs!
Na leuke gezellige en tussendoor als het moet ook serieuze lessen, heb ik veel van Michel geleerd!
Top gozer , die veel van het rijden weet en waar je over van alles mee kan buurten.

Met plezier elke keer les gehad en ik ga hem wel missen! Dus zal hem maar ooit ophalen met de auto om te gaan rijden! Goed teken dus!

Michel bedankt! En zeker niet verder zoeken naar een andere rijschool!

Groeten je maatje,

Jordy Ronaldo

Joris schreef:

Vandaag mijn rijbewijs Gehaald! Dit Door de goede relaxde lessen van Michel. Kon als dit uit kwam mooi in tussenuren lessen Door de flexibele tijden. Zeker een aanrader! !
Gr. Joris

Lennard schreef:

Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaalt door deze top instr. Heb t goed naar mn zin gehad en heb veel van michel geleerd , hierbij geef ik rijschool noord braband een dikke duim . Bedankt !!!

Mattia schreef:

Rijschool Noord-Brabant, ik kan er een heel verhaal van gaan maken maar het komt er eigenlijk op neer dat het super goed en super gezellig is, heel fijn lessen, en Michel is gewoon simpelweg een topgozer! Stop met zoeken, want deze rijschool is gewoon de beste!

aniek schreef:

Door de goede lessen mijn rijbewijs gehaald. Flexibel qua lessen in plannen. Veel geleerd, en ervaring op gedaan, dus deze rijschool is een echte aanrader!

Sebastiaan schreef:

Ben je op zoek naar een rijschool stop dan met zoek! Rijschool noord-brabant is de rijschool die je moet hebben! Geweldige lessen waar alles duidelijk word uitgelegd met een goede en gezellige rijinstructeur! Kortom, doen!

anne schreef:

super rijschool! veel dingen geleerd en veel ervaring opgedaan! elke les met plezier en veel gelach maar ook sirieuze lessen natuurlijk. aanrader voor iedereen!
super bedankt voor de leuke en leerzame lessen michel!

Martine schreef:

Met dank aan Michel heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald. Het was even stressen en de zenuwen waren er zeker, maar dankzij het geduld en de goede uitleg is het me toch gelukt. Ik beveel deze rijschool zeker aan. Het is super gezellig tijdens de lessen en Michel kan op een goede manier uitleggen.

Marjolein schreef:

Ik ben blij dat ik voor Rijschool noord-brabant heb gekozen! De lessen zijn ontspannen, gezellig, leerzaam en er is altijd tijd voor een grapje! Ook voor mensen met faalangst is Michel een geschikte instructeur! Ik vond het erg eng om auto te rijden, maar met het geduld, de rust en de overtuigingskracht van Michel voelde ik me al snel zeker en op mn gemak tijdens het rijden. Michel, bedankt!

Olivier schreef:

In een keer geslaagd voor mn rijbewijs in 25 lessen!
Altijd goeie en leuke lessen gehad, zeker een aanrader voor iedereen!

Michel bedankt voor al het enthousiasme en de goeie feedback/tips

Joost schreef:

Ik heb vandaag in 1x mijn rijbewijs gehaald, en ik weet zeker dat dat komt door de goede rijlessen van Michel. Goede afwisseling tussen gezellig en serieus. Naast gewoon lessen overdag heeft hij mij ook speciaal (in de zomer) om half 9 nog een keertje laten rijden om te kijken hoe dat in het donker gaat. Al met al gewoon super goede en gezellige lessen.

Michel bedankt!

Joost

Jord schreef:

Top rijschool. Ik heb mijn motor gehaald bij Michel. Hij geeft duidelijke instructies en speel goed in op cursisten. Ik heb Michel al bij meerdere vrienden/collega’s aan geboden.

Jord

gido schreef:

Met plezier gereden bij deze rijschool, Goede instructeur met wie je ook kunt lachen. aanrader als je je rijbewijs wilt halen.

Sanne Vos schreef:

Ook ik heb me rijbewijs gehaald dankzij Michel, Rijschool Noord-Brabant! Het lukte tot me verbazing in 1 x maar hij geloofde er altijd al in. Super voor je zelfvertrouwen wat je natuurlijk nodig heb in het verkeer. Bedankt! Het was altijd erg gezellig!

martien schreef:

Beetje laat inverband met,dat ik hele tijd vergeet maar ik wou toch nog ff Michel bedanke voor de geweldige rijlessen was altijd heel gezzelig en leerzaam hij is er zowel grote steun geweest met het praktijk en theorie gedeelde Michel bedankt man ik raad jou rij school zeker aan iedereen :))

kevin schreef:

Hallo ik heb mijn auto rijbenwijs gehaalt en dat komt door de goede lessen van Michel . Is een heele goede instructeur. Bedankt Rijschool Noord-Brabant

Moniek schreef:

Ondanks dat het drie keer heeft geduurd voordat ik mijn motorrijbewijs heb gehaald (Zenuwen!) heeft Michel altijd het geduld bewaard en mij goed begeleid.
Michel is kundig en ziet waar het mis gaat en kan je zo goed helpen.

Dank Michel!

Moniek

martien schreef:

Dankje wel Michel voor de geweldige tijd en het geduld dat je met mij had zonder jou steun ook met het theorie gedeelte had ik het nooit gehaald! Dankje wel man ik beveel je echt aan voor iedereen die een rijbewijs wil halen. Hij geeft goeie rij les en heeft veel geduld en Zet vlot zichzelf voor schut als die op die manier iets beter kan uit leggen haha dankje wel Michel :))

pammela schreef:

In 1 keer geslaagd voor autorijbewijs
Op 1-8-2013
Ben er helemaal happy mee
Kei bedankt Michel

Lian schreef:

Hallo mensen ik ben zo tevreden met deze rijschool ze leren je hoe het rijden echt moet en geven je super goede adviezen ik ben echt 200% tevreden met deze rijschool wil je goed leren auto rijden ga dan naar deze rijschool

Mvg
L van hoof

Arie-jan schreef:

Heb mijn motor gehaald in 2 keer. Dankzij goede lessen en positive feedback. Aanrader voor iedereen.

dennis schreef:

super rijschool! al mijn motor examens in een keer gehaald! erg flexibel met het indelen van de lessen. en geen ouwe zeur maar een gezellige gast.
ik ben zeer tevreden over michel en zou hem iedereen aanbevelen!

thanks!! gr dennis

Guido schreef:

In 1 keer mijn motorrijbewijs gehaald bij Michel, erg tevreden over de lessen en de flexibiliteit. Michel is altijd opgewekt en geeft duidelijke aanwijzingen met een goede opbouw in de lessen. Dit alles tegen een zeer scherpe prijs, ik wil deze rijschool aan iedereen aanbevelen!!

Guido

Peer schreef:

Ik heb mijn motorrijbewijs in 1 keer gehaald. Michel geeft duidelijke instructies en heeft mij in de afgesproken 12 lessen alle vaardigheden kunnen aanleren. Tijdens de lessen is er altijd een prettige sfeer geweest. Ik beveel hem altijd aan bij vrienden die ook hun rijbewijs willen halen!

Peer

Geef een reactie

Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam * E-mail *

Wil jij beginnen met lessen bij Rijschool Noord-Brabant?

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug voor een intakegesprek!

Rijschool Noord-Brabant

Baanderherenweg 93
5282RE Boxtel