Losse Prijzen

Meer informatie

Gastenboek

Op deze pagina vind u reacties van onder anderen geslaagden.

Reacties

Robin Geritssen schreef:

Bedankt Michel!
Gelaagd voor mijn rijbewijs!
Na een slechte ervaring gehad te hebben, ben ik bij Michel terecht gekomen, hij heeft het vertrouwen weer terug gewonnen, en de puntjes op de i gezet! Een dikke aanrader!

Veerle schreef:

Laatst in een keer geslaagd bij Michel. Hij heeft altijd veel geduld en legt altijd duidelijk uit op verschillende manieren. Hij neemt de tijd voor je en maakt altijd een leuk praatje. Als je je rijbewijs wil halen, kies dan zeker voor Rijschool Noord-Brabant!

Nynke schreef:

Vandaag geslaagd! Hele fijne lessen gehad bij Michel. De lessen waren enorm leerzaam en Michel vroeg altijd naar de behoeften die jij had. Hij gaat er heel fijn mee om als je als leerling een fout maakt en hierdoor voel je je op je gemak. Lekker kletsen in de auto wanneer hij voelt dat het kan, mocht je behoeften hebben om stil te zijn als je je moet concentreren dan voelt hij dat goed aan! Ik raad hem zeker aan. Top ervaring, bedankt Michel voor alles!!

Marco van Esch schreef:

Vandaag geslaagd bij michel. De lessen waren altijd heel erg leerzaam en gezzelig. Ik zou deze rijschool zeker aan bevelen aan andere.

Pien schreef:

Vandaag mijn rijbewijs gehaald bij Michel. Super tevreden over de lessen. Het was altijd erg leerzaam maar ook super gezellig! Michel is een hele geduldige en sociale rij-instructeur en ik zou het zeker aanraden om bij hem te gaan lessen! Heel erg bedankt voor alle fijne, gezellige lessen Michel! 🙂

Kiki schreef:

Vanaf moment 1 had ik een fijn gevoel bij Michel in de auto. Ik moet toegeven dat ik het in het begin best wel spannend vond allemaal, maar dat was gelukkig super snel weg! Michel is erg gezellig in de auto, en neemt heel fijn de tijd om je alles uit te leggen. Raad hem enorm aan!

Evi Timmers schreef:

Na een niet zo goede start bij een andere rijschool ben ik op aanraden bij Michel gekomen.
Gelijk ging ik met een goed gevoel mijn rijlessen in. Michel geeft fijne duidelijke uitleg en neemt de tijd hiervoor. Een grapje op zijn tijd en erg gezellige gesprekken, soms iets te gezellig maar ook dan weet Michel je rustig te krijgen en alsnog een prettige sfeer in de auto te houden.

Michel hartelijk dank dat je mij in een paar maanden tijd hebt geholpen.
Ik raad je zeker aan! ????

Tom schreef:

Top kerel die Michel!

Heldere uitleg, altijd op tijd en ijzersterk geduld, zelfs met eigenwijze leerlingen 😉 Aanrader ????

Tom

Romee schreef:

Dankzij Michel zojuist in 1x geslaagd voor me auto rijbewijs! Michel stelt je heel erg op je gemak en is zeker geduldig als het even iets minder goed gaat. al met al ik heb mijn rijlessen zeer prettig ervaren en zou het andere mensen zeker aanbieden om bij Rijschool Noord-Brabant te komen lessen!

Bedankt Michel!

Tom schreef:

Rijbewijs in één keer gehaald dankzij Michel. Hij geeft een duidelijke uitleg en past dit ook aan op de situatie waarin je aan het lessen bent. Hij geeft goede feedback en zorgt ervoor dat je echt zelfstandig leert rijden. Daarnaast kon ik zijn enthousiasme en goede praat ook zeker waarderen. Ik zou hem zeker aanbevelen!

Tom

Gijs Schrijvers schreef:

Michel is een ervaren, geduldige en erg sociale instructeur.

Tijdens zijn lessen zorgt hij ervoor dat je veilig en positief kennis leert maken met het verkeer. Rijlessen zijn flexibel in te plannen en mochten er uitzonderingen zijn dan maakt hij tijd.

Buiten de kennis en flexibiliteit die hij aanbied, is het bovendien erg gezellig tijdens de rit. Ook in gevallen waarin het net iets minder gaat, blijft hij kalm en geeft hij opbouwende kritiek.

Mocht je op zoek zijn naar een goede rijschool? Ik beveel Rijschool Noord-Brabant zeker aan!

Bedankt Michel.

Thijs schreef:

Michel bedankt voor deze geweldige rijlessen. Onwijs gezellig gehad in de auto, maar ook serieus geweest als het nodig was. Rijbewijs in 1 keer gehaald. Ik zou Michel zeker aanraden, want het is echt een top instructeur waarvan ik veel heb geleerd. Thijs

Harmke schreef:

Naast dat Michel een hartstikke gezellige gast is, is hij ook echt een topinstructeur! Hij heeft oog voor wie jij bent als persoon en houd daar rekening mee tijdens de lessen. Michel besteedt goed aandacht aan je persoonlijke verbeterpunten, zonder er negatieve druk op te leggen. Hij zorgt echt voor een ontspannen en gezellige sfeer. Hij doet trouwens ook echt zijn best om een goede examentijd voor je te reserveren. Heb daardoor mijn rijbewijs 3 maanden eerder kunnen halen gelukkig. Ik heb hem al bij anderen aangeraden en zal dat ook zeker blijven doen!
Michel, nogmaals bedankt voor de fijne rijlessen!! Je bent een topper 🙂
Groetjes,
Harmke

Richard schreef:

Ik had lange tijd geleden al meerdere keren gelest bij andere instructeurs maar was niet geslaagd. Michel pikte heel goed mijn verbeter punten op en heeft mij op een goed gestructureerde wijze met elke punt geholpen om met vol vertrouwen te kunnen afrijden.
Daarnaast is het ook een super chille gozer waarbij het ook gewoon gezellig is om mee in de auto te zitten.
Onwijs bedankt!

Annick schreef:

Ik kwam van een andere rijschool af en Michel pikte gelijk op waar de verbeter punten lagen en kon me daar ook goed mee helpen. Altijd gezellig in de auto, maar wanneer nodig ook serieus. Nooit met tegenzin naar de rijles gegaan! Zeker aan te bevelen!

Daan schreef:

Hele vriendelijke instructeur die goed uitlegt en ook echt de tijd neemt om je wat te leren ook nadat ik van een andere rijschool afkom helpt ie je gewoon maar dan beter, kortom veel geleerd in een korte tijd met wat grappen en gezelligheid

Dianera schreef:

Super leerzame en leuke tijd gehad. Handige tips gekregen! Bedankt voor de leerzame tijd

Angéline schreef:

De rijlessen waren mega gezellig, maar vooral leerzaam. Hij geef handige tips en brengt deze het op een fijne manier. In 1x geslaagd!

Bedankt voor je tijd Michel, ik zal toeteren als ik je tegenkom ;)!

Groetjes, Angéline

George schreef:

Super rijschool erg mee denkend en zeer flexibel! 1 een keer geslaagd !
Bedankt Michel

Tom schreef:

Hele traject als prettig ervaren met Michel, gezellige en leerzame lessen waarin er een comfortabele leeromgeving was. Duidelijke communicatie rondom lessen en kijken wat voor jezelf in eigen schema past.

Tom

Neeltje schreef:

Michel is echt heel chill en ook gezellig in de auto, maakt fijn een praatje met je. Ook geeft hij hele goede tips en is duidelijk als er iets goed of fout gaat. Hij had veel vertrouwen in me en dat gaf een fijn gevoel.

Bedankt voor alles Michel!!

Gr neeltje

Silvan schreef:

Goeie vent.

Charlot schreef:

Michel is een fijne, rustige instructeur. Hij overlegt en is duidelijk in de uitleg. Hij geeft vertrouwen in je kunnen waardoor je zelfzekerder achter het stuur zit. Communicatie is altijd netjes en goed en hij zorgt ervoor dat je niet alleen de regels kent maar ook echt leert rijden. Michel bedankt voor de lessen!

Willem schreef:

Ik heb mijn autorijbewijs in 1x gehaald! Wat heerlijk. Zeker te danken aan de fijne lessen met Michel. Hij blijft altijd rustig en neemt altijd verbeterpuntjes met je door en houdt rekening met jou eigen kunnen! Heel erg bedankt voor de lessen Michel! Zeker een aanrader voor anderen.

Vera schreef:

Ik heb een hele goede ervaring gehad bij deze rijschool. Michel is een fijne instructeur en blijft ook zeker rustig als er iets gebeurt. Hij nam vaak nog de verbeterpuntjes door en zo hebben we samen gekeken waar ik nog aan moest werken. Ik had het niet beter kunnen wensen, ik heb mijn rijbewijs hierdoor in een keer gehaald in een korte tijd. Echt top!.
Bedankt Michel voor de lessen!

Julian schreef:

In een keer mijn rijbewijs binnen gesleept. Super rijschool! Met Michel is het altijd gezellig in de auto. Een echte aanrader!

Bedankt Michel!

Habiba schreef:

Na omstandigheden heb ik een aantal jaren niet kunnen rijlessen.
Daardoor weer van 0 moeten beginnen.
Besloten om bij Michel te gaan lessen. Voelde mij gelijk op mijn gemak. Geeft structuur in de lessen. En legt alles goed met geduld uit. Instructeur die niet gaat schreeuwen bij een foutje. Gewoon een goede instructeur die jou op je gemak stelt hoe groot je faalangst ook is. Gezellige gozer ook niet onbelangrijk. Zeker een aanrader!! (Niet gesponsord helaas haha)

Schroom niet om een proefles te nemen!

Nogmaals hartelijk dank Michel!!

Matts schreef:

Michel is een oprechte gozer die met iedereen een praatje kan doen.
PE in een keer mogen behalen!
Dankjewel voor de top lessen!
Aanbevolen.

Abdel schreef:

Geslaagd voor mijn motorrijbewijs!

Michel is een instructeur met veel kennis die hij maar al te graag overdraagt aan zijn leerlingen. Hij is een super relaxte gozer met veel inlevingsvermogen en geeft oprechte feedback. Ik zal hem bij iedereen aanraden die opzoek is naar een goede rijschool.

Michel, bedankt voor alles!

Groet, Abdel.

Lotte schreef:

Dankzij Michel vandaag mijn rijbewijs gehaald!! Super fijne lessen, goede uitleg & een fijne sfeer tijdens de lessen!

Bedankt Michel!

Luuk schreef:

Vandaag in 1x mijn rijbewijs binnen gehengeld! De gezellige gesprekken en goede uitleg zijn samen een top combinatie.

Gijs schreef:

Ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald. Michel heeft mij fantastisch geholpen, legt alles duidelijk uit en geeft de juiste tips waar nodig. De sfeer tijdens het auto rijden was altijd gezellig, ik raad hem zeer zeker aan bij mensen die willen gaan beginnen

Bedankt Michel

Gijs

Teun schreef:

Vandaag meteen de eerste keer geslaagd! Dit dankzij de geweldige en relaxte lessen van Michel. Ik beveel rijschool Noord-Brabant ten zeerste aan!

Robin schreef:

TTT en rijbewijs allebei in 1x gehaald. Erg tevreden over de rijlessen! Gezellige en leerzame lessen met duidelijke feedback. Zeker een aanrader.

Joyce schreef:

Vandaag geslaagd voor men rijbewijs en dat in 1 keer nooit verwacht…..super relaxe en toch duidelijke rijlessen gehad ….ik raad iedereen aan om hier te gaan lessen.
Michel bedankt voor alles

Joyce

Joyce schreef:

Vandaag men rijbewijs in 1 keer gehaald….met dank aan Michel….super rijschool.. tijdens het lessen relaxe sfeer ma toch duidelijk genoeg dat alles goed verloopt…..aanrader voor iedereen….Michel thnx voor je engelen geduld

Gr joyce

Marissa schreef:

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Het zijn hele fijne rijlessen geweest, ook was het gezellig tijdens de lessen!
Dankjewel Michel voor de top lessen!

Yvet schreef:

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs,, ik heb super rijlessen gehad bij Michel. Gewoon lekker chill, hij weet wat je nodig hebt.
Ik zou rijschool-Noord-Brabant zeker aanbevelen om je rijbewijs te halen.
Bedankt Michel!

Juul schreef:

Yes, vandaag in 1x geslaagd. Toprijlessen en altijd gezellig in de auto.

Michel bedankt!!

Bas schreef:

Vandaag mijn autorijbewijs gehaald! Wegens omstandigheden halverwege mijn lestraject overgestapt naar Rijschool Noord-Brabant. Michel is erg goed in het aanvoelen van de behoeftes van zijn leerlingen en weet lessen altijd zo aan en in te passen dat deze de ontwikkeling van zijn leerling ten goede komt. Daarnaast is Michel erg prettig en gezellig in de omgang, wat goed helpt om eventuele spanning en onzekerheid weg te nemen tijdens het autorijden. Bedankt Michel!

Bart schreef:

Michel bedankt voor de leerzame en leuke motor rijlessen. Ik ben super blij met mijn motorrijbewijs.

Ankie Schakenraad schreef:

Hele hele goeie en fijne ervaring met mijn rijlessen bij Michel. Hij heeft duidelijke instructies en is altijd relaxt! Ik beveel Rijschool noord-brabant zeker aan om je rijbewijs te gaan halen!

Bente schreef:

Heerlijk chille rijlessen gehad bij Michel! Heb alle rijlessen als positief ervaren en raad dan ook zeker deze rijschool aan! Top ervaring gehad.

Moniek Buchrnhornen schreef:

Mijn motor rijbewijs in 1 keer gehaald !! Super goede instructeur, altijd relax lessen en niet meer dan nodig is. Helemaal top !! Dikke aanrader

Max Klompé schreef:

Michel is een heerlijk relaxte gast. Bij hem in de auto krijg je kwaliteit les maar heerst er toch een ontspannen sfeer. Ook is hij niet te beroert zich flexibel op te stellen met planning etc., ondanks dat hij vaak goed vol gepland zit.

Veel van mijn vrienden hebben bij hem gelest en die zijn stuk voor stuk even enthousiast als ik. Michel bereid je goed voor op een examen en het hele process is van A tot Z hartstikke relaxt. Bij Michel heb je zin om te lessen, i.p.v dat je er tegen op ziet. Ik heb alles in één keer gehaald en ben harstikke tevreden.

Sauvik schreef:

Discovering Michel’s driving lessons and being his student has been one of my most rewarding experiences since moving to Boxtel. An incredibly thorough and structured teacher, he never gives up! He has a formula for everything, is always encouraging and practical, and works with you to find a way of learning that fits you. Thoroughly recommended!!!

Marco schreef:

Motor Auto maakt niet uit… gewoon kiezen voor deze rijschool. Mijn dochter haar autorijbewijs mijn zoon zijn auto en motor rijbewijs en ikzelf op mijn 50ste nog mijn motorrijbewijs behaald. Super kerel die alles duidelijk en goed uitlegt. Echt een aanrader…..

Daphne schreef:

Ik heb het rijlessen bij Michel als heel fijn ervaren en zou het aan iedereen aanbevelen. Michel weet hoe om te gaan met faalangst en hoe je op je gemak te stellen en vertrouwen te geven. Ik voelde me goed voorbereid voor het rijexamen. Dit met grote dank aan Michel. Michel heeft een duidelijke en heldere uitleg en houd rekening met hoe jij het beste leert en past daar zijn lessen op aan. De opbouw van de rijlessen vond ik erg fijn, waarbij er voldoende aandacht werd besteed aan elke vaardigheid en deze eigen te maken.

Luc schreef:

Superfijn gelest ook in Corona tijd.
Tijdens de lessen is het altijd prettig. 1e keer zowel rijbewijs als theorie gehaald. Ben je opzoek naar een echt goede rijschool dan heb je hem gevonden. Ik zou rijschoolhouder-Brabant zeker aanbevelen

Tobias schreef:

Zo zeg, In één keer mijn rijbewijs kunnen halen door de lessen van Michel. Goede sfeer in de auto en duidelijke uitleg. Michel laat het zeker merken als iets niet helemaal ging zoals gepland, maar je hoort het ook zeker als er iets wel goed gaat en dat was voor mij persoonlijk heel erg fijn. Ik zou rijschool Noord-Brabant zeker aanraden als je wilt gaan voor je rijbewijs.

Freek schreef:

Ik heb altijd met veel plezier gelest. Michel geeft duidelijk aan wat goed en minder goed gaat en houd je altijd scherp. Hij heeft er door zijn goede rijlessen voor gezorgd dat ik in 1 keer geslaagd ben. Ik zou iedereen aanraden om ook te lessen bij Rijschool Noord-Brabant.

Freek

Renee schreef:

Mijn rijbewijs in 1x gehaald dankzij Michel. Altijd positief en goede adviezen, bedankt dat je alle tijd voor me nam! Ik zou hem iedereen aanraden! Bedankt Michel 🙂

Ruud schreef:

Top rijschool!
Goede uitleg, flexibel met inplannen van de rijlessen en een aardige kerel.

Stijn schreef:

Eindelijk gehaald! Michel is een super aardige gast die duidelijke uitleg geeft en erg gezellig is om mee te rijden. Ik raad hem al mijn vrienden aan om bij te lessen! Super bedankt

Tisem schreef:

Ondanks de corona en alle lockdowns, heb ik toch in één keer mijn rijbewijs mogen halen!

Michel is een fijne instructeur, die je op je gemak laat voelen en je goed begeleidt met alle handelingen.

Bedankt voor al je geduld en vertrouwen! 😉

Dolores pronk schreef:

Ik heb me auto rijbewijs in 1 keer gehaald,
Michel is een duidelijk persoon legt alles goed uit en altijd gezellig,
Ik zou zeker mensen aanraden om bij Michel hun rijbewijs te halen

Jordi schreef:

4 jaar geleden mijn auto rijbewijs bij Michel gehaald. 4 jaar later ook succesvol het motor rijbewijs gehaald!
Michel is een top vent en rijschool Noord-Brabant is de beste van Noord-Brabant 😉

Abel schreef:

Altijd hele gezellig en leerzame lessen gehad. Alles in een keer gehaald zeker door Michel!!

Khubaib Rehman schreef:

Leuke, duidelijke en leerzame lessen. Tijdens de rijlessen is er altijd fijne sfeer. Michel helpt je goed. Rijschool Noord-Brabant is een aanrader.

Suze schreef:

Super goede rijschool! Heb mijn tussen tijdse toets en mijn examen in 1 keer gehaald. Ondanks de faalangst heeft Michel mij super goed kunnen helpen. Altijd gezellige en leuke lessen. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanbevelen!

Suze

Xavi schreef:

Ondanks dat er twee lockdowns zijn geweest is het gelukt, ik heb mijn rijbewijs gehaald. Met behulp van Michel heb ik het tijdens de moeilijke tijd toch onder de knie gekregen.
Tijdens Michel’s lessen voelde ik me op gemak, kon ik een goed gesprek voeren en vond ik de uitleg duidelijk (heeft ie mooi voor elkaar). Daarom raad ik het zeker aan om te lessen bij Rijschool Noord-Brabant.

Xavi

Tim schreef:

Vandaag mijn rijbewijs gehaald dankzij Michel. Ik heb een hele leerzame tijd ervaren en de manier waarop Michel zijn lessen geeft zijn heel erg prettig. Tijdens de ritten kun je er ook gezellig mee praten! Ik wil hem nogmaals bedanken voor de lessen en ik raad het iedereen aan om te lessen bij RijschoolNoord-Brabant!
Tim

Jesse schreef:

Vandaag mijn rijbewijs gehaald bij michel ik heb geen klachte iver zijn lessen die hij aan mij gaf ik stel het ook zeer op prijs dat ondanks ik al half had opgegeven michel mijn tog keer op keer mij een zelf vertrouwe boost kon geven en veel geduld heeft gehad met mij ik zou zeker memse aanraden bij michel te lessen het is echt een top gast ??

Gr jesse

Stefano schreef:

Heel fijn kunnen rijlessen met Michel, goede sfeer aanwezig en altijd wel wat om over te praten. Vond zijn manier van les geven heel top, na een tijd gaf hij mij controle over fouten om deze te fixen wat goed van pas kwam op het examen waardoor ik het in 1x heb kunnen halen. Dit komt echt vanuit mijzelf, ik raad Rijschool Noord-Brabant zeker aan!

Tessa schreef:

Hele fijne rijschool! Michel is duidelijk over wat de bedoeling is en heeft veel geduld. Er heerste tijdens de lessen altijd een positieve en gezellige sfeer. Bedankt!!

Jeroen schreef:

Rijbewijs in 1x gehaald. Michel is een zeer kundige en een hele fijne rijinstructeur. Zou m aan eenieder aanraden.

Koen Broeren schreef:

Flexibel, recht door zee, leerzaam en ontspannen. Trefwoorden die passen bij de begeleiding en het behalen van mijn motorrijbewijs.

Prijstechnisch goed en erg meedenkend. Doen wat nodig is en geen extra poespas.

Dank voor de lessen.

Jos schreef:

Michel is een top gozer.
Ik ben zeer tevreden over de rijlessen. Door hem heb ik op al mijn examens een 100% score kunnen halen. Michel is een man met een goed gevoel voor humor en maakt de lessen altijd leuk.

Bedankt Michel, voor de leuke en leerzame lessen!

Groetjes Jos

Rick schreef:

Vandaag met succes mijn motorrijbewijs gehaald! Heel blij met de begeleiding en de lessen van Michel. Duidelijk, rustig en ook heel relax met humor is hoe Michel lesgeeft. Voor mij was dit perfect en ik bedank Michel dan ook voor de fijne lessen!
Aanrader voor iedereen.

kevin schreef:

Prima Rijschool. Altijd gezellig. Heel vriendelijk. Michel is een geduldige rustige man die alles duidelijk uitlegt.

Bedankt voor alle rijlessen op de motor met veel plezier gelest met een mooie uitslag geslaagd voor de motor.

Bedankt en ga zo door

Bas schreef:

Mijn Motorrijbewijs in een keer gehaald door de lessen van Michel. Het waren fijne, duidelijke lessen. Hij zorgt ervoor dat je alle situaties waar mogelijk gehad hebt tijdens je lessen zodat je ruim op tijd voorbereid het examen in gaat en niet verrast wordt op het examen zelf. Daarnaast hele gezellige instructeur wat de lessen ontspannend en leuk maakt. Zeker een aanrader en ik beveel hem ook aan bij vrienden!

Bas

Zenno schreef:

Vandaag mijn motor rijbewijs gehaald bij Michel!
Een super toffe gezellige instructeur, iemand die met geduld en gezelligheid jou je rijbewijs laat halen.

Michel super bedankt voor je lessen man, heb erg van genoten van je lessen!
Zoals ik al eerder zei ik raad je echt bij iedereen aan!

Yvonne schreef:

Gisteren geslaagd voor mijn motorrijbewijs A. Heb genoten van de leuke, gezellige rijlessen waarbij ik veel heb geleerd. Michel is een top instructeur die duidelijke instructies geeft. Zeker aan te bevelen! Super rijschool.
Michel super bedankt voor alles!!

Paul schreef:

Super fijne, leerzame en zeker gezellige motorlessen gehad. In een keer geslaagd en een top instructeur. Aanrader!

Nils schreef:

TTT en praktijk in 1x gehaald dankzij de super leuke lessen! Bedankt voor alles en tot de volgende! 🙂

Fenne schreef:

Ik heb mijn tussentijdse toets en praktijkexamen in 1 keer gehaald! Michel is een super chille man en het is altijd gezellig in de auto. Leert je op een leuke manier auto rijden. Zeker een aanrader!!

Marieke schreef:

Na mijn broertje ook ik geslaagd bij Michel! Ontzettend gezellig en leerzaam in de auto. Gezellige klets op zn plaats en fijn vertouwen dat het allemaal goed komt ! Zeker een aanrader als je rijbewijs wilt halen bij een hulpzame gezellige en ontzettend goede instructeur. Het hele pakketje ! Michel super bedankt voor al deze lessen en het leren autorijden

Groetjes Marieke

Youp schreef:

Top rijschool! Voor zowel auto als motorrijbewijs. Professionele en sociale instructeur.

Ise schreef:

Altijd gezellig in de auto, maar zeker ook erg leerzaam. Ik ben heel tevreden over de manier van lesgeven van Michel! Zeker een aanrader!

Denise schreef:

Ben van een andere rijschool overgestapt op deze. De beste keuze ooit! Hele fijne rijlessen en altijd heel gezellig en duidelijk wat je elke les gaat doen. Ik ben in 1 keer geslaagd en door Michel werd ik zelfverzekerder tijdens het rijden. Een dikke 10+

Jos den Ouden schreef:

Naar mijn mening de beste rijschool in de omgeving van den Bosch en Boxtel. Ik heb in totaal bij drie verschillende rijscholen les gehad – voor drie verschillende rijbewijzen – en Rijschool Noord-Brabant steekt daar met kop en schouders bovenuit.

Eigenaar Michel helpt je op een vriendelijke, persoonlijke en opbouwende wijze. Zeker een zeer geschikte instructeur voor mensen die niet van ‘commandeurs’ houden tijdens het lessen. Nogmaals bedankt!

Borke Dijkhuizen schreef:

Helaas door de corona crisis wat vertraagd maar wel in een keer voor alles geslaagd, bedankt Michel!

Kim schreef:

In 1 keer mn rijbewijs gehaald! Altijd super gezellig gehad met Michel in de auto, kan lekker kletsen, maar ook zeker serieus zijn als het nodig is. Hij hield altijd rekening met wat ik fijn vond, zeker een aanrader!

Tim Van Loon schreef:

Super goede rijschool, legt alles super goed uit,
is ook heel gezellig altijd
Beste rijschool die er is.
Zeker een aanrader!

Hester schreef:

Super goede rijschool!
De sfeer is fijn en alles wordt goed uitgelegd. Hij luistert goed naar wat je vraagt en speelt daar dan ook op in. Met veel plezier daar gereden. Zeker een aanrader:)

Dankjewel Michel!

Gr,
Hester

Lobke schreef:

Het heeft wat langer geduurd door heel het Corona gebeuren maar vandaag dan toch mijn motor rijbewijs gehaald. Fijne rijschool, gezellig en goed in wat hij doet. Duidelijke instructies en daagt je uit het beste eruit te halen! Zeker een aanrader!

Bedankt!
Lobke

Pieter schreef:

In één keer mijn rijbewijs gehaald bij Michel. Altijd heel gezellig maar ook heel serieus. Geeft duidelijk aan wat verbeterd kan worden en geeft ook aan wat je goed doet, wat ik persoonlijk heel fijn vond voor mijn zelfvertrouwen. Ik raad deze rijschool zeker aan! Hou je van gezelligheid, les op maat en wil je je rijbewijs snel halen? Twijfel niet en bel Michel!

Ilse schreef:

Héhé eindelijk mijn rijbewijs in the pocket. In 1x geslaagd dankzij Michel! Altijd gezellige rijlessen met veel gelach, humor en plezier! Een dikke vette aanrader. Dankjewel Michel voor alle fijne lessen en het gelach!

Adiejeee,
Ilse

Youp schreef:

Professionele en gezellige rijschool! Zeker aan te raden! Rijbewijs in één keer behaald.

Guus D schreef:

Yes! In een keer geslaagd! Wat een geweldige tijd met Michel gehad, zoveel gelachen en soms ook iets te gezellig… Je wordt opgeleid tot perfecte chaffeur. Klasse Michel! Tot over drie jaar met de motor!!

Demi vl schreef:

Vandaag geslaagd vóór m’n examen!! Ik ben super blij dat ik lessen heb gevolgd bij Michel! Kon geen betere instructeur hebben denk ik. Altijd lekker duidelijk en een fijne sfeer in de auto. Voor mijn tussentijdse toets was ik meteen geslaagd en vandaag ook voor m’n examen geslaagd!

Super bedankt Michel?

Mike schreef:

Zozo , van m’n oude rijschool over gestapt op deze en in 1 keer geslaagd , goeie rijschool gezellig en toch serieus en goede begeleiding gewoon top dus

Guust. schreef:

Pfff.
Dan toch eindelijk m’n rijbewijs gehaald, dacht dat ik nooit van die man af zou komen…
Nee grapje, ff zonder te dollen!
Wat ben ik blij dat ik bij Michel heb gelest. Altijd ontspannen en gezellig, vlotte babbel, betrokken met desbetreffende persoon, gevoel voor humor, geeft les op je eigen niveau, zeer flexibel en heeft gedult waar je u tegen zegt.
Ik raad iedereen aan om hier te gaan lessen als je met een veilig, gezellig en betrokken gevoel voor de 1e keer de auto in wilt stappen.

Hartstikke bedankt Michel, je bent een topper!!

Guust.

Guust. schreef:

Pfff.
Dan toch eindelijk m’n rijbewijs gehaald. Dacht dat ik nooit van die man af zou komen…
Nee ff zonder te dollen. Wat ben ik blij dat ik hier heb gelest. Altijd prettig om met Michel in de auto te zitten, geen opdringerig gevoel, zegt waar het op staat, een makkelijke babbel, gevoel voor humor, flexibel als het maar zijn kan, geeft uileg op je eigen niveau en heeft gedult waar je U tegen zegt.
Ik raad iedereen aan om hier te gaan lessen als je met een veilig, fijn en betrokken gevoel voor de 1e keer de auto in wilt stappen.

Hartstikke bedankt Michel!

Guust.

Romee schreef:

Een hele fijne en flexibele rij-school. Een positief ingestelde rij-instructeur, die voldoende rekening met je houd.
Een echte aanrader! Michel je bent een topper!

Rik schreef:

Rijbewijs in een keer gehaald!
altijd leuke en gezellige maar toch erg leerzame lessen gehad, erg fijne gozer en zeer aan te raden!

Rik

Dico schreef:

Met veel plezier heb in altijd bij Micheal in de auto gezeten. Nooit saaie en te serieuze lessen gehad er was altijd wel een leuke sfeer in de auto met humor, wat heel erg heeft geholpen. Kortom top rijschool!

Thijn schreef:

Afgelopen dinsdag 3 december mijn rijbewijs gehaald. Heb alle lessen met plezier gehad en het was altijd gezellig met Michel. Hij zorgt voor een fijne sfeer in de auto en geeft goede en duidelijke instructies. Raad het echt aan om bij Rijschool Noord-Brabant je rijlessen te doen en dit zeg ik dan ook tegen andere mensen.

Thijn

Sam schreef:

Deze maand heb ik, voor mijn avd, motorlessen gevolgd bij Michel en vervolgens vrij soepel mijn motorrijbewijs binnengesleept. Hele toffe gast en relaxte lessen, zeker een aanrader.

Sam

nancy schreef:

Vandaag 8 nov 2019 mijn rijbewijs gehaald dankzij rijschool Noord Brabant.
Michel is iemand die je heel erg op je gemak stelt. Wat ik met mijn 38 jaar heel erg waardeer. Als je wat ouder bent en aan je rijbewijs begint is het toch erg spannend maar met Michel ’s humor en geduld is het toch gelukt en ben ik de 2 e keer geslaagd.
Ik raad rijschool Noord Brabant iedereen aan jong of oud .. auto of motor…. Michel is top!!

Nancy

Niels schreef:

Afgelopen donderdag ben ik voor de eerste keer geslaagd voor mijn autorijbewijs. Tijdens de lessen is er altijd een plek voor humor, maar dit gaat niet ten koste van de kwaliteit van de lessen. De aanpak zoals gewerkt wordt is heel positief. Kortom prettige en gezellig lessen!

Michel bedankt!!!

Meike schreef:

Top rijschool met een top instructeur! Altijd met heel veel plezier auto gereden bij Michel. Het is altijd gezellig bij Michel in de auto, maar soms is het ook nodig om serieus te zijn en daar is hij ook zeker goed in. 100% een aanrader om hier te gaan lessen! Hartstikke bedankt Michelll!!

Robin schreef:

Ik heb een erg goede ervaring gehad met Rijschool Noord-Brabant! Michel geeft leuke en vooral leerzame lessen. Ook ben ik bij beide examens in een keer geslaagd. Ik raad iedereen deze rijschool aan!

Sophie schreef:

Super leuke lessen gehad. Er hing een goede sfeer in de auto en het was dus altijd gezellig. Michel legt goed en duidelijk uit wat erg fijn was. Ik raad deze rijschool zeker aan!!

Sophie

Randy schreef:

Een top gozer die eerlijk en oprecht met je is!! Door de juiste instructeur in 1 keer me motor rijbewijs gehaald! Met niet al te veel lessen dus bedankt voor je eerlijkheid en gezelligheid natuurlijk!! Mvg randy

Yvanka schreef:

Autorijbewijs in een keer gehaald met de goede en gezellige lessen van Michel. Ik zou hem bij iedereen aanraden. Super rijlessen die echt als een ‘hobby’ voelde ipv een ‘verplichting’ zoals school. Bij de gezellige rijlessen (maar ook serieus wanneer het moet, wat nog wel eens lastig voor mij kon zijn vanwege het gezellige geklets 😉 ) kwam snel resultaat dat tot een rijbewijs leidde. Michel super erg bedankt!!

Gijs schreef:

Dankzij de altijd gezellige en leerzame lessen van Michel mijn rijbewijs gehaald. Altijd positief en vrolijk, ik zou de rijschool daarom ook aan ieder aanbevelen.
Hartstikke bedankt Michel!

Thomas hamers schreef:

Ik heb mijn Rijbewijs in een keer gehaald bij Michel. Ik had al eerder bij een andere rijschool gereden maar dat beviel me niet en ging vervolgens bij Michel rijden wat echt een top keuze is geweest. Michel is het bewijs dat mensen die wat meer moeite hebben met rijden ook gewoon kunnen slagen want ook ik ben geslaagd! Dus voor iedereeen die een leuke en super aardige rijinstructeur zoekt waarmee je ook kunt lachen is Michel de beste keuze en alles valt met hem te bespreken. Dus Michel bedankt voor alles en iedereen die bij je komt lessen succes!

Kayleigh schreef:

Ben door een goede vriend bij Rijschool Noord Brabant terecht gekomen en het kon geen betere keuze zijn.

Michel geeft zo’n zekerheid en hij motiveert je op een positieve manier. Ik kreeg binnen no time super veel zekerheid en ik heb altijd kunnen lachen met Michel. Er hangt zo’n fijne sfeer. Hij is duidelijk in zijn instructies en flexibel in de tijden.

Zeker een aanrader voor iedereen om op je eigen tempo je rijbewijs te halen op een leuke en leerzame manier!!

Minka schreef:

Zeker dankzij Michel heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald. Michel gaf duidelijk instructies en hij liet me op mijn gemak voelen. De sfeer in de auto is ook altijd gezellig. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden, Michel bedankt!

Omer iqbal schreef:

Leuke en leerzame lessen hangt altijd een fijne sfeer in de auto, Michel weet altijd een oplossing wanneer het iets minder gaat.
Zeker een aanrader!

Willem Marschalk schreef:

In 1 keer geslaagd! Super leerzame lessen gehad. Verder waren de lessen altijd leuk en gezellig. Eigenlijk dus niks te klagen hier. Ik raad iedereen aan om hier te gaan lessen.

Willem

Kirsten Eijkemans schreef:

In een keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Heb altijd met veel plezier bij jou in de auto gezeten. Super bedankt voor alle leuke en leerzame rijlessen. Ik ben super blij met mijn rijbewijs.
Kirsten Eijkemans

Isa schreef:

Ja hoor, ook ik ben geslaagd. Echt een top rijschool, hij motiveerd je tot het einde. Altijd erg gezellige lessen en een positieve houding. Ik moet zeggen dat ik de gezelligheid in de auto wel ga missen. Ik zou zeggen allemaal komen lessen bij rijschool Noord-Brabant. Liefs Isa

Virginia van Baal schreef:

In 1 keer geslaagd!
Hij heeft een gezellige babbel, gezelligheid tijdens de les is natuurlijk ook belangrijk! Hij is eerlijk en zegt dus ook als er dingen wat minder gaan en waar aan gewerkt moet worden. Als het even wat minder gaat, gewoon aangeven!?

Groetjes Virginia

Mishel Bronx schreef:

Mijn rijbewijs in één keer gehaald. Michel is heel nuchter en houd altijd een goede balans tussen gezelligheid en lessen. Hij is ook super eerlijk en geeft meteen aan als iets goed of minder gaat. Niks op aan te merken eigenlijk!

Michel van Eck schreef:

Eindelijk heb ik mijn rijbewijs binnen!
Na veel ge ouwe hoer heb ik uiteindelijk toch genoeg geleerd om mijn rijbewijs te kunnen halen. Met zo’n gezellige vent vliegen de lessen voorbij en verveel je je nooit. 0.0 spijt dat ik hier ging lessen.

Michel van Eck

Nina schreef:

Super fijne lessen gehad bij Michel! Ik zou het iedereen aanraden! Michel bedankt voor de gezellige lessen en voor al het geduld. Als je op een betrouwbare manier je rijbewijs wil halen, is dit een hele verstandige keus.

Elianne schreef:

Toprijschool! Ontzettend leuke lessen gehad en super goed begeleid door Michel. Altijd in voor een gezellig praatje, maar kan ook heel serieus zijn:) Michel bedankt voor alles! En voor de mensen die nog twijfelen, stop daarmee en stap bij Michel in de auto of op de motor!

5+ sterren!!
Thanks Michel!

Jeffrey schreef:

????????????????

Tom vdl schreef:

Ik heb mij autorijbewijs in 1x gehaald bij Michel, hij is een chille instructeur, hij blijft altijd rustig, hij is ook gezellig, het tofste vond ik dat we tijdens het lessen even samen kibbeling hebben gegeten.
Groeten Tom

Soufyan saidi schreef:

Ik heb afgelopen zaterdag mijn motor rijbewijs gehaald thanks 2 Michel goeie instructies duidelijk uitleg eigelijk kan het niet mis gaan met Michel erbij en ook al mij vrienden familie stuur ik door naar Michel zodat ook hun netjes in keer kunnen slagen !!!!

Youssri Serhoual schreef:

heb mijn autorijbewijs in 1 keer behaald. en top rijschool je krijgt zeker een goede aandacht duidelijke aanwijzingen en nog veel meer pluspunten voor rijschool noordbrabant

beau schreef:

super! in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! echt een aanrader. fijne, gezellige en zeker zeer leerzame lessen!
Michel bedankt!!

Paul schreef:

Leuke rijlessen en in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen. Zeker aan te raden.

Ik raad het wel af om weddenschappen aan te gaan met Michel, die ga je niet winnen!

Paul

Dimphy mol schreef:

Super rijschool! Ik kijk hier op terug met hele leuke en leerzame lessen. Michel neemt goed de tijd voor je om alles zo goed mogelijk en duidelijk uit te leggen en te leren. Hij is flexibel in zijn lestijden en ook in voor een lolletje dus het is ook gezellig. Ik ben in een keer geslaagd voor mijn praktijk examen, want Michel laat je pas op examen gaan als die er (bijna) zeker van is dat je het gaat halen! Bedankt voor alle hulp en de leuke lessen! Groetjes dimphy

Maura Timmermans schreef:

Ook ik ben geslaagd voor mijn rijbewijs! En dat is allemaal te danken aan Michel.
Hij legt alles rustig en duidelijk uit en stelt je op je gemak. Daarnaast is hij zeker wel in voor een gezellig praatje, maar weet ook goed wanneer het even wat serieuzer moet zijn. Ik heb me altijd comfortabel gevoeld in de auto en ik was nooit bang om een foutje te maken. Er hing altijd een prettige sfeer waardoor ik makkelijk durfde aan te geven wat ik moeilijk vond of waar ik mee zat. Michel is echt een goede rij-instructeur en legt je goed uit wat je beter kon doen, waarom je het beter kunt doen en hoe je dat dan gaat doen. Als je echt wilt leren autorijden en een gezellige sfeer wilt, dan zit je hier bij het goede adres.
Ik ben hem echt heel erg dankbaar; het waren zeer gezellige, maar vooral leerzame lessen.

Ik raad iedereen aan om bij Rijschool Noord-Brabant te gaan lessen!
Michel je bent een topper, bedankt voor alles!

Maura

Marcel Vos schreef:

Ja….. Als je dochters allebei slagen bij Michel dan kan ik niet achterblijven!
Nadat de proefles goed was bevallen in no time mijn motor rijbewijs behaald. Ondanks de beperkte communicatie op de motor was het steeds erg gezellig en ben ik vakkundig naar het examen begeleid.

Top gedaan Michel

Koen schreef:

Hoppa, rijbewijs in een keer binnen. Prima tijd gehad. Plannen ging flexibel en ik kreeg altijd snel reactie. Alles werd goed uitgelegd met hier en daar wat sarcasme als kers op te taart. Ik ben super tevreden!

Koen

Tim schreef:

Ik heb met de hulp van Michel mijn rijbewijs kunne halen. Ik heb een super toffe tijd gehad want de rijlessen ware altijd zowel serieus als leuk een aanrader voor iedereen?

Emiel schreef:

Ik heb goede ervaring met de autorijlessen bij Michel. Hij legt de dingen goed uit, is flexibel in het plannen van de lessen, en houdt van een praatje. Deze rijschool is zeker aan te bevelen!

Emiel

S schreef:

Goede rij instructeur in 1 week cbr klaar en gehaald aanrader

Tim schreef:

2 maanden geleden met 0% verstand van motorrijden (ik dacht dat de koppeling dus ook gewoon een rem was) begonnen bij Michel en nu rijbewijs in 1x gehaald. Super relaxe instructeur die alles duidelijk en met geduld uitlegt en geeft je direct een eerlijke inschatting van het aantal lessen dat je nodig denkt te hebben. Dus niet twijfelen en gewoon ons Michel bellen 😉

Nellie peters schreef:

Ik heb mijn auto rijbewijs in 1x gehaald!! De manier waarop michel les gaf aan mij vond ik erg prettig, hij legde alles goed en duidelijk uit.verder is de sfeer altijd leuk en gezellig. Ik zou zeker deze rijschool aan iedereen aanbevelen!!!

Jules schreef:

Yes, vandaag in 1x geslaagd. Super chill om te lessen bij Michel en zelfvertrouwen gekregen in het rijden. Het ging super vlug maar het was top!

Joshua schreef:

Ze zeggen altijd dat militairen professioneel en enthousiast zijn. En dat is zeker terug te zien bij Michel! Dankzij zijn enthousiasme en duidelijke uitleg bij de lessen heb ik mijn AVB én AVD in één keer gehaald. Een dikke aanrader dus.

Bouke schreef:

Ik raad deze rijschool aan iedereen aan! Michel is heel erg aardig en hij leert je altijd wel iets bij het lessen. Daarnaast is hij flexibel en altijd enthousiast. Ik beveel deze rijschool altijd aan vrienden die nog moeten gaan rijlessen. Bedankt Michel!

Robert schreef:

Michel is er één van weinige die ik zeker aanbeveel als instructeur! Hij kijkt goed naar je vaardigheden en pakt je minpunten goed aan. Hierdoor werd het motorrijden voor mij gemakkelijker en heb ik zowel mijn AVB als AVD beide in één keer behaald!

Michel bedankt voor je lessen! En zeker voor de gezelligheid tijdens en na de lessen! Ik kom snel met de Kawa langs 😉

Gr,
Robert

Chelsey schreef:

Top vent die Michel! Heb veel van jou geleerd!

Bedankt voor de wijze lessen.

Pamela schreef:

Ben je opzoek naar een rijschool die je eerlijk en oprecht begeleid dan moet je bij rijschool Noord-Brabant zijn bel hem op en je hij stelt je direct op je gemak.
De lessen zijn gezellig maar boven al zeer duidelijk.
Michel leert je alles op en rond om de wegen op een manier die je nooit vergeet.
Twijfel niet en bel….
Toppertje
Ik ben hem dankbaar

Liefs pamela

Ajoeb schreef:

Beste rijschool van van NL! Michel is echt een toffe relaxen gast waar jij alles op je gemak kan vragen en leren! Vrienden waren tegelijkertijd begonnen bij een andere rijschool en die waren veel meer tijd en geld kwijt dus wil je met plezier je rijbewijs halen voor een scherpe prijs dan moet je Michel lastig vallen! Bedankt maatje en deze somer gaan we sowieso een mooie rit maken!

Olivier schreef:

Een aantal jaar geleden mijn autorijbewijs gehaald bij Michel en vandaag geslaagd voor de motor! Allebei in 1 keer! Michel topgozer bedankt voor alles

Joël schreef:

Zeker een aanrader! Had nergens anders beter mijn rijbewijs kunnen halen mede door de gezellige lessen. Eerlijk en fijne instructie. Bedankt Michel

Bart kloppenburg schreef:

Bart

Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald, alles is duidelijk wat die zegt, goeie instucties en heel fijn rijden

Dirk schreef:

Onwijs rustige sfeer, gezellige babbel en een goeie rijschool als je al het een en ander kan. Realistisch met het aantal lessen en geen poespas.

YOUSSEF schreef:

Ik heb alle examens voor mijn motorrijbewijs in een keer behaald dankzij Michel(rijschoolnoord-brabant). Heb veel geleerd in korte tijd en met plezier lessen gevolgd zoals je het graag wilt hebben ik raad iedereen aan mijn in omgeving hier te gaan lessen als je wil slagen is dit the place 2 be respect kerel.

YOUSSEF schreef:

Ik heb alle examens voor motorrijbewijs in een keer behaald dankzij Michel(rijschoolnoord-brabant) heb veel geleerd in korte tijd en met plezier lessen gevolgd zoals het voor ik raad iedereen aan mijn in omgeving hier te lessen als je wil slagen is dit the place 2 be respect kerel

Vanisha schreef:

Met behulp van Michel heb ik mijn rijbewijs kunnen halen. Een hele fijne rijinstructeur die je vanaf les 1 op je gemak laat voelen. Er is altijd een fijne sfeer tijdens het lessen. Rijschool Noord-Brabant is zeker een aanrader!

Michel, bedankt!

Sebastiaan schreef:

Ik heb mijn auto rijbewijs binnen twee keer behaald ik ben echt super blij dat ik het heb gehaald met dank aan de goede uitleg van Michel een een goeie rijschool

Dayna schreef:

Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald door Michel en natuurlijk mezelf. Michel is een man met geduld en gezellige praatjes. Hij neemt de tijd om jou iets uit te leggen en vraagt ook nog voor de zekerheid of je het heb begrepen. Ik heb me op mijn gemak gevoeld bij Michel. Ik raad het je aan om hier te rijlessen.

Anika Zafar schreef:

Vandaag mijn rijbewijs gehaald bij Rijschool Noord-Brabant. Een echte aanrader!! Michel heeft erg veel geduld en kan supergoed uitleggen. Tijdens de lessen was er altijd een prettige sfeer en ik heb me vanaf de eerste minuut meteen op mijn gemak gevoeld! Ik raad Rijschool Noord-Brabant dan ook een ieder aan, die op een relaxte, zorgeloze manier zijn/haar rijbeeijs wilt halen. Michel, bedankt!! ?

Jarno schreef:

Ik heb bij Michel in 2x mijn autorijbewijs gehaald. Waren kei gezellige lessen. Goede uitleg.
Bedankt Bassie!
Grortjes Jarno

Kiva broeren schreef:

Beste michel,
Hartstikke bedankt voor de leuke maar vooral leerzame lessen.
Veel geduld en de gezelligheid zit er goed in!
Erg tevreden en zeker een aanrader!

-Kiva x

Joren schreef:

Ik had een aantal jaar geleden al behoorlijk wat rijlessen van diverse instructeurs gehad. Toen ben ik er al achter gekomen hoe belangrijk het is dat het klikt met je rijinstructeur en de manier van lesgeven bij je past. Bij Michel zit dat helemaal goed, echt een gouden kerel. Ontspannen lessen, eerlijke inschatting en planning van de lessen, snelle communicatie. Aanrader!

Daphne schreef:

Afgelopen donderdag ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs! Rijschool Noord-Brabant is een hele goede rijschool om je rijbewijs te halen. Michel is een rustige kerel die alles op een fijne manier uitlegt. De rijlessen inplannen was ook nooit een probleem. De lessen waren altijd heel gezellig en leerzaam. Er hangt een goede sfeer in de auto. Het is ook fijn dat Michel je persoonlijk kent. Ik zou deze rijschool zeker aanraden!

Lucas schreef:

vandaag mijn auto rijbewijs gehaald, nooit met tegenzin naar rijles gegaan. michel is een kei relaxte man die je altijd op je gemak stelt en op een leuke manier alles duidelijk uitlegt en ook nog eens voor een mooie prijs, ik ga zeker terugkomen voor mijn motorrijbewijs.

Michael schreef:

Wil je met een relaxte instructeur, op een eerlijke manier lessen waarin je samen met Michel realistisch aan het behalen van je rijbewijs gaat werken? Dan moet je bij Rijschool Noord-Brabant zijn! Geen stressy instructeurs die wegkijken als je een keer in de fout gaat, geen instructeurs die meer met zichzelf bezig zijn dan met de student, en zeker geen instructeur die zijn zaakjes niet voor elkaar heeft! Michel heeft alles wat je in een instructeur zoekt.

Al met al een hele goede ervaring met deze rijschool bij het behalen van mijn Rijbewijs A, en haalde deze in één keer! Echt een aanrader dus!

Geerd schreef:

Mijn rijbewijs in 1 keer gehaald door de gezellige en leerzame lessen van Michel. Soepel met inplannen, hartstikke veel gelachen tijdens het rijden, beste steun tijdens het examen, etcetera. Ik zou deze rijschool bij íedereen aanbevelen die nog zoekende is.

Geerd

Thjeu schreef:

Ik heb mijn motor rijbewijs via rijschool noord Brabant mogen halen .
Sympathieke gast die je snel en op een eerlijke manier wat wil leren .
Zeker een aanrader ?

Kimberly schreef:

Super gezellige lessen veel geleerd en altijd alles kunnen vragen. Goede steun als je zenuwachtig bent voor examens. Beveel hem ook aan bij vrienden die hun rijbewijs willen halen!!
Michel bedankt heb het leuk gehad met de lessen

Kimberly

Anoeska schreef:

In 1 keer mijn autorijbewijs gehaald. Michel is een zeer geduldige en gezellige rij-instructeur. In een kleine 4 maanden heeft hij mij klaargestoomd voor mijn examen. Zoek je een goede instructeur waar de leerling voorop staat kies voor autorijschool Noord-Brabant. Bedankt Michel.

Groetjes Anoeska.

Wilke schreef:

Super chille rijschool! Michel is heel flexibel met inplannen, daarvoor bedankt mich! En tijdens het lessen altijd een hele positieve en prettige sfeer! Ik kan hem iedereen aanbevelen. En nu ga ik knallen met mijn nieuwe motorrijbewijs!!

Wilke

Danny schreef:

Goede rijschool , flexibel met inplannen en duidelijke uitleg en een relaxte sfeer.
zeker een aanrader !
bedankt Michel voor de motor lessen

Danny

Paulien schreef:

Ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald. Dit komt mede door de leerzame en gezellige lessen. Michel is heel flexibel met rijlessen inplannen. Zo heeft hij zijn vrije dag opgeofferd om mij op examen te laten gaan.
Nogmaals bedankt voor alle leuke en gezellige lessen Michel!

Paulien

Patrick Bonhof schreef:

Een jonge sociale instructeur met veel kennis en passie voor zijn vak. Voelt aan waar de leerbehoeften zijn van de cursist en maakt dit ook bespreekbaar. Ook is hij zeer flexibel qua tijden en materiaal. Ik ging elke keer met plezier naar hem toe. Door hem is het mij gelukt om binnen anderhalve maand mijn motorrijbewijs te halen. De prijs hiervan is mij ook heel erg meegevallen. Zeker een aanrader!

Keep up the good work!

Kaylee schreef:

Vandaag de eerste keer geslaagd voor mijn rijbewijs, en dat te danken aan de hele fijne en gezellige rijlessen! Zoek je nog een rijschool? Dan raad ik je zeker rijschool Noord-Brabant aan!

Michel, nogmaals bedankt voor de leuke gezellige en leerzame rijlessen!

Kaylee

Anne schreef:

Vandaag mijn rijbewijs gehaald! En dat is zeker te danken aan michel, altijd super gezellige en relaxte lessen! Heel erg bedankt daarvoor!!

Stijn van de Sande schreef:

Vandaag geslaagd, altijd goede, leuke, leerzame en bovendien ook gezellige lesse gehad. Ook goede persoonlijke hulp.Top rijschool zeker een aanrader!

pim schreef:

Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs. Altijd veel support gekregen en goede lessen. Was heel gezellig michel. Dat maakt het ook minder erg om te zakken. michel bedankt voor alle lessen en tot in de kroeg.

Lonneke schreef:

Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs! Altijd super fijn gelest en altijd op mijn gemak. Ik zou het iedereen aanraden!! Heel erg bedankt voor alle leuke rijlessen!☺️

Jordi schreef:

Michel bedankt voor alle rijlessen super chill altijd bij jou in de auto lekker Freddy Moreira aan het gassen.

Vanaf t begin gelijk op me gemak gestelt en daarna ging t allemaal vanzelf!

Mies harstikke bedankt en ook jij nog vele veilige kilometers!

Jordi

Pieter schreef:

Super lessen, veel geleerd! Altijd gezellig een goede sfeer en hij is vooral heel geduldig!

Ik zou de rijschool zeker aan iedereen willen aanbevelen!

Ga zo door Michel!

Pieter

Robin schreef:

Vandaag geslaagd voor mijn motor rijbewijs , alle praktijk examens in een keer gehaald! Thx Michel voor de leuke en leerzame lessen! Binnekort kom ik mijn motor showen!

Maurice schreef:

Michel heeft me geweldig begeleid met een pakket op maat, precies zoals ik het wilde. Daarnaast is hij flexibel en een toffe peer om mee te werken. Rijbewijs halen was een pleziertje

Laura kloppenburg schreef:

IN 1 KEER GESLAAGD! kort maar krachtig! Heb super leuke tijd gehad..en michel bedankt eh! Doet super goed les geven op een relaxte manier! Zeker een aanrader

Roger schreef:

In een keer motor examen gehaald dankzij super leuke en leerzame lessen door Michel! Altijd leuk en ontspannen les gehad en goeie feedback gehad. Dus echt een hele goeie aanrader voor auto ( mijn zoon had autorijbewijs ook in een keer gehaald bij Michel) of motor rijles en zeker niet te duur! Thanks man!

Jamie schreef:

Super instructeur, hele leuke lessen! In een keer geslaagd.
Super gezellige gesprekken echt een aanrader.

Bedankt voor alle leuke lessen!

Kay van de Ven schreef:

Ik heb mijn theorie en mijn praktijk in 1 keer gehaald bij Michel, echt geweldige kerel! Ik raad hem bij iedereen aan die lekker snel zijn/haar rijbewijs wilt halen!

– Kay

cheyenne schreef:

Super intructeur zeker een aanrader!
Gezellige gesprekken gehad tijdens het rijlessen en nog leren auto rijden tegelijkertijd!
In 2 maanden tijd mijn rijbewijs gehaald en ben super trots op de manier waarop ik heb leren autorijden.
Duidelijke uitleg!

Dankjewel voor deze gezellige leerzame autolessen!

Barry Slijters schreef:

Michel(buurman), super bedankt de afgelopen weken door jou heb ik snel en met veel plezier mijn motorexamen gehaald. Ik zou deze rijschool aan iedereen aan bevelen!

We gaan van de zomer snel een keer een rondje doen!

Echt top gozer met top materiaal!

Barry

Barry Slijters schreef:

In een keer geslaagd voor mn motor rijbewijs in 10 lessen!
Altijd goeie en leuke lessen gehad, zeker een aanrader voor iedereen!

Buurman voor alle tip en in de zomer een keer samen rijden 🙂

Claudia schreef:

Geslaagd! Michel wat een feest om bij jou mijn rijbewijs gehaald te hebben. Wat ben jij een geweldige rijinstructeur.Je stelde meteen op mijn gemak in de auto.En je blijft altijd positief en als het even tegen zat kwam jij altijd met een oplossing super ik raad iedereen deze rijschool aan
Michel en dat zal ik zeker doen

Christian v schreef:

Michel, heel erg bedankt voor alles dat je mij geleerd hebt. De lessen waren altijd duidelijk, de sfeer in de auto was ook altijd erg gezellig. Ook in de donkere tijden dat ik zakte voor mijn examen bleef jij altijd positief en zocht jij altijd naar een goede oplossing. Hiervoor hartelijk bedankt

Eline schreef:

Geslaagd!!
Michel bedankt! Jij zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt waardoor je het autorijden snel en goed leert. Een aanrader voor iedereen!

Reina schreef:

Geslaagd voor me rijbewijs met dank aan Michel!
Harstikke gezellige lessen, maar vooral ook leerzaam.
Duidelijke uitleg, en serieus op de momenten dat het nodig was. Super fijn!
Ik zal deze rijschool zeker aanbevelen!

Kitty schreef:

Bedankt voor de leerzame leuke lessen Michel! Vandaag geslaagd voor mijn motorexamen in 1X dankzij rijschool noord Brabant! Ik zal iedereen aanbevelen om hier te lessen vanwege de flexibiliteit, de rust en gezelligheid! Nogmaals bedankt!
Kitty

roy vann spaandonk schreef:

vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn motorrijbewijs.
michel is een duidelijke instructeur die zeg waar het op staat en hij neemt de tijd voor je.
zeker een aanrader voorcme vrienden die hun motor/auto rijbewijs willen gaan halen.
michel bedankt voor de lessen en geniet van je melk chocolade hahah.
gr roy

Niels schreef:

Prima vent! Altijd een goede sfeer in de auto en altijd een goede feedback na een uurtje les. Zeker aan te raden voor nieuwe leerlingen. Michel bedankt voor alles. En het beste met je rijschool!

Lotte schreef:

Vandaag in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs met dank aan Michel. In een vrij korte tijd heb ik ontzettend veel mogen leren en super leuke en gezellige lessen gehad! Ik ben met vrij veel zenuwen en angst begonnen met lessen maar deze zijn compleet verdwenen. Michel, mijn dank is groot!!??

Marloes van Kemenade schreef:

Vandaag heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! En dat met dank aan Michel.
De rijlessen waren altijd heel gezellig. Ik heb zo ontzettend veel geleerd in zo’n korte tijd. Ik heb een hele leuke en leerzame tijd gehad bij Michel.
Het is heel fijn dat er flexibiliteit is qua lessen. Altijd kun je verschuiven wanneer iets niet uit komt en je kunt zelf aangeven wat voor jou fijn is.
Rijschool Noord Brabant is echt een aanrader! Je hebt je rijbewijs voor je het weet en de lessen zijn heel leuk!

Renee schreef:

Vandaag in 1 keer geslaagd met weinig rijlessen!
Michel is een fijne rij-instructeur die daad bij woord houdt. Wanneer je een bepaalde handeling wat minder goed kan zoekt hij mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je het wel kan. Tijdens de proefles hebben we het aantal lesuren afgesproken waarin ik mijn rijbewijs zou halen, en dat is gelukt! Daarnaast is de flexibiliteit in het plannen van je lessen heel erg fijn. De lessen waren ook nog eens altijd gezellig waardoor je zelf met een fijn gevoel achter het stuur zit. Oh ja, en heel belangrijk: Michel is goudeerlijk en zou je nooit meer lessen laten nemen dan dat je nodig hebt.
Michel, hartstikke bedankt voor de rijlessen en de gezelligheid en ik hou je slogan in m’n achterhoofd: Neem de tijd voor veiligheid!! 😉

Don schreef:

Top gozer met veel humor en geduld. Altijd een goede sfeer in de auto gehad en rustig wanneer het moest.

Mich, veel succes met de rijschool en bedankt voor alles!

Linda schreef:

Rijbewijs in 1 keer gehaald!

Goede sfeer in de auto en duidelijke uitleg over het autorijden zelf. Hij laat je op je gemak voelen tijdens het autorijden en de rijlessen kon je altijd makkelijk inplannen. Kortom een fijne rijschool, een echte aanrader!

Freek Rovers schreef:

Vandaag mijn rijbewijs gehaald, had redelijk wat moeite met het rijden zelf, maar de steun en hints van Michel hebben mij er zeker doorheen gesleept. Verder altijd wel gezellig in de auto en Michel pikt mooi de punten eruit die je zeker nog kan verbeteren. Als laatste wil ik nog meegeven, een les plannen kon eigenlijk altijd wel flexibel, iets wat voor mij in ieder geval erg fijn was.

Neeltje schreef:

Ik heb mijn autorijbewijs in 1x gehaald! Top rijlessen, veel gezelligheid maar focus op de momenten dat het nodig was. Michel steekt alle tijd en moeite in je om je te laten slagen. Ik heb het rijlessen en Michel ervaren als flexibel en altijd vrolijk. Top rijschool!
Michel, hartstikke bedankt voor alles!

Groetjes Neeltje

Esther schreef:

Michel geeft duidelijke instructies en heeft veel geduld. Hij is zeer flexibel met het inplannen van lessen en straalt uit dat hij plezier heeft in zijn werk. Tijdens de lessen gefocust maar altijd tijd voor gezelligheid. Kortom een super rijschool!

Bedankt Michel!

Esther

Anouk van de Sande schreef:

In 1x geslaagd voor mn rijbewijs! Heel erg tevreden over deze rijschool, zeker een aanrader! Alles wordt je rustig stap voor stap uitgelegd. Ook in de auto hangt er een gezellige en goede sfeer, kortom helemaal top!!

Anouk

Charlotte schreef:

Super fijne rijlessen gehad bij rijschool Noord-Brabant! Altijd gezellig, veel geleerd en ook een paar dagen in het donker gereden. Met het inplannen van lessen is Michel altijd erg flexibel. Super bedankt!

Steffie schreef:

Na zo’n negen jaar een automaat-rijbewijs gehad te hebben, nu geslaagd voor een schakelrijbewijs! Ik was dus geen standaard leerling omdat ik al een rijbewijs had. Michel ging hier erg goed mee om en gaf hij ‘huiswerk’ mee met dingen die ik in mijn eigen automaat-auto kon oefenen. Ik vond het fijn dat hij zo mee dacht. Michel is iemand die goed mensen aanvoelt en een relaxte sfeer creëert. Dus ook als je niet ‘standaard’ bent, doe je er goed aan om bij Michel gaan te lessen en je rijbewijs te halen.

Steffie

Anouk Heijnen schreef:

3 keer was voor mij scheepsrecht voor het behalen van mijn rijbewijs. Ik ben altijd heel tevreden
geweest met Michel. Ontspannen in de auto en als het je op een manier niet lukt hop dan heeft hij wel een nieuw maniertje. Michel superbedankt!!

Groeten van de hele bende thuis

Bo schreef:

Yes! In een leer geslaagd voor mijn rijbewijs?
Michel, bedankt voor de goede lessen, je flexibiliteit, je humor en je behulpzaamheid. TOP RIJSCHOOL

Rowin schreef:

Binnen een paar maanden mijn rijbewijs gehaald, door de gezellige en flexibele lessen van Michel, ik ben zeer tevreden.

Lotte schreef:

Wat ik vooral heel fijn vond tijdens het rijlessen is dat er altijd een lekkere ontspannen sfeer hangt. Michel is dan ook een fijne, gezellige en rustige rij-instructeur. Ik heb veel met hem gelachen. Als je een keer een gigantische fout maakt dan is het helemaal niet erg en zegt hij ‘van je fouten kan je leren’, dat vond ik vooral heel fijn. Ook is michel heel flexibel. Als er een keer iets geschoven moet worden of je kan maar een paar dagen in de week, dan probeert hij het meteen te regelen. Eke les die ik heb gereden heb ik dat met plezier gedaan. Ik kijk daarom ook met plezier terug op de rijlessen die ik heb gehad.

Michel, super bedankt! Als ik vertel aan mijn vrienden en vriendinnen hoe jij bent als rij-instructeur, dan krijg ik altijd ‘nou dat had ik echt niet hoor’. Dat zegt al een hoop over jou en jouw rijschool, vind ik. Ik heb een super leuke tijd gehad en heb dankzij jou mijn rijbewijs binnen!

Groetjes Lotte

Hilde schreef:

Michel bedankt! Ik heb mijn rijbewijs met veel plezier gehaald. Er was tijdens de lessen een goede mix tussen leren en gezelligheid. Hij geeft je het zelfvertrouwen dat je het kan en geeft op een goede manier aan wanneer er iets beter kan. Met andere woorden: deze rijschool is zeker een aanrader!

Liselotte schreef:

Top rijschool! Erg veel geleerd, en zeker een leuke tijd gehad. De rijlessen waren altijd gezellig en je voelt je vanaf moment 1 op je gemak. Altijd een relaxte sfeer en informatie wordt goed en duidelijk uitgelegd. Daarnaast zijn de rijles tijden erg flexibel en was het voor mij daardoor goed te combineren met school.

Michel heel erg bedankt! Ik heb een leuke tijd gehad het is dan ook zeker een aanrader!

Manell schreef:

Ondanks ik voorheen bij een andere rijschool heb gelest, ben ik erg blij dat ik ben overgestapt naar rijschool Noord-Brabant. Niet alleen, omdat de manier van leren bij Michel gewoon voor mij veel beter was (hij legt alles op een rustige en duidelijke manier uit en is helemaal niet streng) heb ik het altijd ook erg gezellig gehad bij Michel in de auto. Hij had altijd wel iets leuks te vertellen en tussendoor een grapje kon er ook wel bij. Iedere keer voor mijn les, had ik weer zin om te gaan rijlessen, omdat ik het altijd hartstikke leuk vond en ik een einddoel voor ogen had. Michel heeft er voor gezorgd, dat ik dat einddoel heb kunnen behalen.

Heel erg bedankt voor alle leermomenten en fun tijdens de lessen Michel, succes verder!

Groetjes Manell, een zeer tevreden leerling!!!

P.s. Michel is ZEKER een aanrader!!!

Rob schreef:

Michel, ondanks de afstand naar Boxtel heb ik met volle teugen genoten.
Fijn dat je zo flexibel was maar bij volgende klanten zou ik om wat beter motorrijweer vragen, als mijn jas niet nat was van het zweet bij 35 graden, dan werd hij wel nat van de regen, een tussenweg was er niet.
Ik ga je zeker aanraden bij andere, Blijf vooral zo doorgaan.
Tot snel weer eens!

Nick schreef:

aller eerst michel bedankt. ook ik heb mijn rijbewijs gehaald michel we hebben veel gelachen we kende elkaar al langer van je vorige baan. nu kan ik morgen mijn pasje gaan ophalen en gas gaan geven met de porsche michel nogmaals bedankt ga de rijlessen missen. bedankt voor de goede en snelle tijd die we erover gedaan hebben. hou deze manier van mensen leren rijden vast je doet het super. bedankt !! en tot snel

RAAD schreef:

Deze week heb ik mijn rijbewijs gehaald.
Michel is een geduldige instructeur met begrip voor zijn leerlingen.
Hij is flexible en leerzaam.
Zijn adviezen zijn voor mijn veligheid en niet alleen nuttig tijdens examens.

Het is een kalm en respectvolle persoon opzich.

Of ik hem zou aanbevelen, het is genoeg dat leden van familie(neef, zwager) les hebben gehad en de rijbewijzen bij hem hebben gehaald.
en de resterende leden van de familie bij hem in de toekomst zullen nemen.

we hebben nog steeds contact met hem op persoonlijke vlak.

Marenthe schreef:

Geweldige rijschool! De tweede keer geslaagd en allemaal dankzij hem! Ik ga de gezellige rijlessen en praatjes missen. Dankjewel voor alles Michel!

Danny schreef:

Vandaag mijn motorrijbewijs gehaald bij Michel. Zeer goede ervaring met de rijschool, positieve begeleiding en een ontspannen sfeer. Dankzij de rustige, motiverende en met name professionele houding van Michel kijk ik terug op een zeer geslaagde periode. Michel nogmaals bedankt kerel!!!

Rick schreef:

Recent mijn motorrijbewijs gehaald bij Michel.
Zeer goede ervaring geweest !
Ik wist eigenlijk nog niets van motorrijden af, had het ook nog nooit gedaan.
Met de begeleiding van Michel is dit allemaal goedgekomen en nog voor een zeer goede prijs ook .
Dat is namelijk ook belangrijk.
Ik ga het zelfs een beetje missen om de lessen te volgen.
Bedankt voor je goede begeleidig en toewijding .

jessy hoes schreef:

Hoppa vandaag mijn pratijk gehaald! Wat ik verder te zeggen heb over de rijschool is dat ik het jammer vind om weg te gaan het was kei en kei gezellig maar ook heel serieus en als je je prtijk niet haalt in een keer geeft het niet want Michel blijft je steunen! Ik zeg hier bij stop met zoeken en ga voor deze rijschool want als je dat niet doet mis je iets.

Teun O schreef:

Zojuist terug van mijn examen voor mijn auto. Hoppa! In een keer geslaagd! Michel geeft duidelijke instructies in de auto en hij heeft gezorgd dat ik het heb gehaald. Ook is het altijd gezellig bij Michel in de auto. Al met al is Rijschool Noord-Brabant een echte aanrader!

Bedankt Michel!

Teun

Pim Verhoeven schreef:

Michiel laat je zodra je voor de eerste keer achter het wiel zit meteen op je gemak voelen.

De goede combinatie tussen informele sfeer en serieuze uitleg, zorgt voor fijne rijlessen

Lisa schreef:

Bij rijschool Noord-Brabant moet je zijn want Michel is een goede rij instructeur die ook niet te veel vraagt per uur. Altijd gezellig maar wel serieus aan het rijden. Hij weet goed waar de aandachtspunten liggen en geeft goeie tips. Hartstikke bedankt!

Lisa

Jordy schreef:

Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs!
Na leuke gezellige en tussendoor als het moet ook serieuze lessen, heb ik veel van Michel geleerd!
Top gozer , die veel van het rijden weet en waar je over van alles mee kan buurten.

Met plezier elke keer les gehad en ik ga hem wel missen! Dus zal hem maar ooit ophalen met de auto om te gaan rijden! Goed teken dus!

Michel bedankt! En zeker niet verder zoeken naar een andere rijschool!

Groeten je maatje,

Jordy Ronaldo

Joris schreef:

Vandaag mijn rijbewijs Gehaald! Dit Door de goede relaxde lessen van Michel. Kon als dit uit kwam mooi in tussenuren lessen Door de flexibele tijden. Zeker een aanrader! !
Gr. Joris

Lennard schreef:

Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaalt door deze top instr. Heb t goed naar mn zin gehad en heb veel van michel geleerd , hierbij geef ik rijschool noord braband een dikke duim . Bedankt !!!

Mattia schreef:

Rijschool Noord-Brabant, ik kan er een heel verhaal van gaan maken maar het komt er eigenlijk op neer dat het super goed en super gezellig is, heel fijn lessen, en Michel is gewoon simpelweg een topgozer! Stop met zoeken, want deze rijschool is gewoon de beste!

aniek schreef:

Door de goede lessen mijn rijbewijs gehaald. Flexibel qua lessen in plannen. Veel geleerd, en ervaring op gedaan, dus deze rijschool is een echte aanrader!

Sebastiaan schreef:

Ben je op zoek naar een rijschool stop dan met zoek! Rijschool noord-brabant is de rijschool die je moet hebben! Geweldige lessen waar alles duidelijk word uitgelegd met een goede en gezellige rijinstructeur! Kortom, doen!

anne schreef:

super rijschool! veel dingen geleerd en veel ervaring opgedaan! elke les met plezier en veel gelach maar ook sirieuze lessen natuurlijk. aanrader voor iedereen!
super bedankt voor de leuke en leerzame lessen michel!

Martine schreef:

Met dank aan Michel heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald. Het was even stressen en de zenuwen waren er zeker, maar dankzij het geduld en de goede uitleg is het me toch gelukt. Ik beveel deze rijschool zeker aan. Het is super gezellig tijdens de lessen en Michel kan op een goede manier uitleggen.

Marjolein schreef:

Ik ben blij dat ik voor Rijschool noord-brabant heb gekozen! De lessen zijn ontspannen, gezellig, leerzaam en er is altijd tijd voor een grapje! Ook voor mensen met faalangst is Michel een geschikte instructeur! Ik vond het erg eng om auto te rijden, maar met het geduld, de rust en de overtuigingskracht van Michel voelde ik me al snel zeker en op mn gemak tijdens het rijden. Michel, bedankt!

Olivier schreef:

In een keer geslaagd voor mn rijbewijs in 25 lessen!
Altijd goeie en leuke lessen gehad, zeker een aanrader voor iedereen!

Michel bedankt voor al het enthousiasme en de goeie feedback/tips

Joost schreef:

Ik heb vandaag in 1x mijn rijbewijs gehaald, en ik weet zeker dat dat komt door de goede rijlessen van Michel. Goede afwisseling tussen gezellig en serieus. Naast gewoon lessen overdag heeft hij mij ook speciaal (in de zomer) om half 9 nog een keertje laten rijden om te kijken hoe dat in het donker gaat. Al met al gewoon super goede en gezellige lessen.

Michel bedankt!

Joost

Jord schreef:

Top rijschool. Ik heb mijn motor gehaald bij Michel. Hij geeft duidelijke instructies en speel goed in op cursisten. Ik heb Michel al bij meerdere vrienden/collega’s aan geboden.

Jord

gido schreef:

Met plezier gereden bij deze rijschool, Goede instructeur met wie je ook kunt lachen. aanrader als je je rijbewijs wilt halen.

Sanne Vos schreef:

Ook ik heb me rijbewijs gehaald dankzij Michel, Rijschool Noord-Brabant! Het lukte tot me verbazing in 1 x maar hij geloofde er altijd al in. Super voor je zelfvertrouwen wat je natuurlijk nodig heb in het verkeer. Bedankt! Het was altijd erg gezellig!

martien schreef:

Beetje laat inverband met,dat ik hele tijd vergeet maar ik wou toch nog ff Michel bedanke voor de geweldige rijlessen was altijd heel gezzelig en leerzaam hij is er zowel grote steun geweest met het praktijk en theorie gedeelde Michel bedankt man ik raad jou rij school zeker aan iedereen :))

kevin schreef:

Hallo ik heb mijn auto rijbenwijs gehaalt en dat komt door de goede lessen van Michel . Is een heele goede instructeur. Bedankt Rijschool Noord-Brabant

Moniek schreef:

Ondanks dat het drie keer heeft geduurd voordat ik mijn motorrijbewijs heb gehaald (Zenuwen!) heeft Michel altijd het geduld bewaard en mij goed begeleid.
Michel is kundig en ziet waar het mis gaat en kan je zo goed helpen.

Dank Michel!

Moniek

martien schreef:

Dankje wel Michel voor de geweldige tijd en het geduld dat je met mij had zonder jou steun ook met het theorie gedeelte had ik het nooit gehaald! Dankje wel man ik beveel je echt aan voor iedereen die een rijbewijs wil halen. Hij geeft goeie rij les en heeft veel geduld en Zet vlot zichzelf voor schut als die op die manier iets beter kan uit leggen haha dankje wel Michel :))

pammela schreef:

In 1 keer geslaagd voor autorijbewijs
Op 1-8-2013
Ben er helemaal happy mee
Kei bedankt Michel

Lian schreef:

Hallo mensen ik ben zo tevreden met deze rijschool ze leren je hoe het rijden echt moet en geven je super goede adviezen ik ben echt 200% tevreden met deze rijschool wil je goed leren auto rijden ga dan naar deze rijschool

Mvg
L van hoof

Arie-jan schreef:

Heb mijn motor gehaald in 2 keer. Dankzij goede lessen en positive feedback. Aanrader voor iedereen.

dennis schreef:

super rijschool! al mijn motor examens in een keer gehaald! erg flexibel met het indelen van de lessen. en geen ouwe zeur maar een gezellige gast.
ik ben zeer tevreden over michel en zou hem iedereen aanbevelen!

thanks!! gr dennis

Guido schreef:

In 1 keer mijn motorrijbewijs gehaald bij Michel, erg tevreden over de lessen en de flexibiliteit. Michel is altijd opgewekt en geeft duidelijke aanwijzingen met een goede opbouw in de lessen. Dit alles tegen een zeer scherpe prijs, ik wil deze rijschool aan iedereen aanbevelen!!

Guido

Peer schreef:

Ik heb mijn motorrijbewijs in 1 keer gehaald. Michel geeft duidelijke instructies en heeft mij in de afgesproken 12 lessen alle vaardigheden kunnen aanleren. Tijdens de lessen is er altijd een prettige sfeer geweest. Ik beveel hem altijd aan bij vrienden die ook hun rijbewijs willen halen!

Peer

Geef een antwoord

Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam * E-mail *

Wil jij beginnen met lessen bij Rijschool Noord-Brabant?

Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug voor een intakegesprek!

    What is 4 + 9 ?

    Rijschool Noord-Brabant

    Kalksheuvel 2a 5281LT Boxtel